Babası yaşındaki adamdan boşanıyor

Evliliği gibi boşanması da magazin dünyasında konuşulmaya başlandı.

“O Hayat Benim” adlı dizide çocuk gelin olarak rol alıp adını duyuran Meltem Miralıoğlu Amerika’da 80 yaşındaki Patrick ile evlenmesi ile günlerce kendisinden söz ettirmişti.

Meltem Miralıoğlu’nun 80 yaşındaki Patrick ile yaptığı evliliği Kanal D ekranlarında yayınlanan 2 sayfa adlı magazin programına telefonla bağlanarak duyuran Onur Akay bu kez yine telefonla bağlandığı 2 sayfa programında Patrick ve Meltem’in boşanacaklarını “ Dün konuştum, daha çok yeni bir olay. Meltem evlendikten sonra kendisini eşine aşık bir kadın imajı ile herkese tanıttı. Ama ben iç dünyasını yaşadıklarını paylaştığı bir arkadaşı ile konuştum. Sürekli olarak ‘Çaresiz kaldım’ ve ‘Kurtulmak istiyorum’ diyormuş. Devamlı ağlıyor ve Patrick’ten boşanmak istiyormuş. Hatta boşanma işlerine başlamışlar ve polis nezaretinde evden ayrılacakmış. Çünkü yaşanan en ufak bir tartışma ya da başka bir durumda Amerika’da sorun yaşanıyormuş. Ama Türkiye’ye dönmeyecek, eşi  Patrick’de boşanmak istemiyormuş” dedi.

KORKTUĞU İÇİN TÜRKİYE’YE DÖNMÜYOR

Onur Akay açıklamalarının devamında “ Patrick daha önce kendisini kısırlaştırdığı için tüp bebek tedavisine başlama olayları yokmuş. Böyle bir girişimde de bulunmamışlar. Ailesi de bu olaya karşı geliyormuş. Amerika’da yine Meltem’e yardım edecek birkaç kişi varmış. Bana göre Meltem’in Türkiye’ye dönmesi lazım. Dizi tekliflerine açıkmış. Türkiye’de birisinden çok korkuyormuş. Zaten bu yüzden Amerika’ya gitmiş. Bu adamla Azerbaycan’da tanışmışlar. Meltem’i beğenen ve uzun süre onunla birlikte olmak isteyen ancak onu çok engelleyen birisi.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın