DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2078088-1.18888%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ayşen Zamanpur, Diren Keçi adlı ikinci kitabının tanıtımını özel bir davetle gerçekleştirdi.
  • Magazin Name
  • Kültür-Sanat
  • Ayşen Zamanpur, Diren Keçi adlı ikinci kitabının tanıtımını özel bir davetle gerçekleştirdi.

Ayşen Zamanpur, Diren Keçi adlı ikinci kitabının tanıtımını özel bir davetle gerçekleştirdi.

ABONE OL
9 Aralık 2021 20:13
Ayşen Zamanpur, Diren Keçi adlı ikinci kitabının tanıtımını özel bir davetle gerçekleştirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akademik anlamda girişimcilik ve markalaşma konusunda pek çok kez vaka çalışması ve teze konu olan, ulusal ve uluslararası 24 ödüle sahip Silk and Cashmere‘in kurucusu Ayşen Zamanpur, son 8 yıldır yaşadıklarını, ikinci nesle devir ve dijital dönüşüm sürecini Diren Keçi adlı kitabında anlattı. Kızı ve aynı zamanda Silk & Cashmere’in Kreatif Direktörü Yasemin Zamanpur ile yaptığı kısa söyleşi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Doğan Kitap tarafından yayınlanan Diren Keçi adlı kitap pek çok online sitede, kitapçılarda, Silk and Cashmere mağazalarında ve silkandcashmere.com’da satışa sunuldu. Çok yakında Storytel’de de yayınlanacak olan kitabın yazara ait telif hakkı, Silk and Cashmere’in 14 yıldır Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde ipek yetiştiriciliği ve ipek el dokuma sanatının sürdürülebilirliğini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Kadın Emekçileri İpek Üretim projesine aktarılacak.

Davete Leyla Alaton, Emre Karayel, Sedef Orman, Gamze Cizreli, Mirgün Cabas, Levent Erden, Jülide Ateş, Demet Cengiz, Ayşen Şahin, Hale Caneroğlu ve Deniz Ülke Arıboğan gibi iş, sanat,  basın ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.