Ayşegül Eroğlu kimdir?

Kocaeli Sanayi Odası’nın meclis üyesi seçilen Ayşegül Eroğlu kimdir?

Ayşegül Eroğlu kimdir?

Ayşegül Eroğlu 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatında doğumlu olan Robert Koleji’nin ardından Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Ayşegül Eroğlu  Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı.

 

Eğitim hayatı sonrasında iş hayatına atılan Ayşegül Eroğlu Unilever’de tedarik zinciri bölümünde başlayan Ayşegül Eroğlu, 2010 yılında HSK’ya geçerek şirketin fabrika ile ilgili birçok bölümünde görev aldı. 2012 yılında Systemair ve HSK birleşmesinin ardından fabrika müdürlüğü pozisyonuna atanan Ayşegül Eroğlu, günümüzde Systemair Türkiye Genel Müdür Yardımcısı olarak yoluna devam ediyor ve iklimlendirme sektörünün öncü STK’larından ISKAV (Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı) içinde aktif rol alıyor.

Ayşegül Eroğlu, aynı zamanda perakende mağazalar ve diğer katılımcı lokasyonlar için “Depozito İade Makinesi” çözümleri geliştiren, üreten, kuran ve bakımını yapan RVM Systems’de de yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor. EYODER (Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği) yönetim kurulu üyesi ve GYİAD (Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği) üyesi olarak çalışmalarına devam eden Ayşegül Eroğlu, Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından Kocaeli Sanayi Odası’nın yeni dönem meclis üyeleri arasında da yer alıyor.

Bir yanıt yazın