Ayla Çelik ” Daha Bi’ Aşık”

Başarılı yorumcu ve ödüllü şarkı yazarı Ayla Çelik, merakla beklenen üçüncü stüdyo albümü “Daha Bi’ Aşık”ı müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Türk pop müziğine dillere pelesenk olan bir çok şarkıyı kazandıran sanatçı, bu sefer de muhteşem bir albümle müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Ayla Çelik’in “Daha Bi’ Aşık” adını verdiği albümünde müzik dünyasının birçok başarılı isimle çalıştı ve bu albüm yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Bir çok sanatçının aksine hayranları ve müzikseverlerin karşısına single ile çıkmak yerine 14 şarkıdan oluşan bir albümle çıkan Ayla Çelik yeni albümü “Daha Bi’ Aşık”ın aynı zamanda  prodüktörlüğünü üstlendi. Albümde Gökhan Tepe, Jean Marie Riachi ve Serdar Tepe gibi önemli bestecilerin besteleri, sözlerde ise Hakkı Yalçın ve Şebnem Sungur gibi usta isimlerin imzası bulunuyor. Albümdeki şarkıların düzenlemelerini ise Okay Barış, Alper Atakan, Orhan Sancak, Serkan Ölçer ve Erhan Bayrak yaptılar. “Daha Bi’ Aşık  albümünde söz ve müziği Erkin Koray’a ait olan “Çok Derinlerde” Ayla Çelik’in yorumuyla albümde yeniden hayat buluyor.

BU ALBÜME “DAHA Bİ’ AŞIK” OLACAKSINIZ!

Albüme adını veren ve aynı zamanda albümün çıkış şarkısı olarak seçilen“Daha Bi’ Aşık”a Nihat Odabaşı yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda oldukça romantik bir klip çekildi. Çekilen klipte Ayla Çelik’e Amerikalı model Jefferson West eşlik etti. Klipte Ayla Çelik, sırılsıklam aşık bir kadını canlandırıyor. Albümün tüm görsel dünyasını Nihat Odabaşı’na teslim eden Ayla Çelik, albümün fotoğrafları için de yine ünlü fotoğrafçının objektifinin karşısına geçti. Sony Music etiketiyle yayınlanacak olan “Daha Bi’Aşık”, bugün tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerdeki yerini aldı.

Bir yanıt yazın