Aygün Karadoğan hayranlarını ters köşe yaptı

Aygün Karadoğan, Sezen Aksu'nun "Tükeneceğiz" adlı şarkısından sonra "Gözlerin Doğuyor Gecelerime " adlı Türk Sanat Müziği şarkısı ile hayranlarını adeta ters köşe yaptı...

Aygün Karadoğan hayranlarını ters köşe yaptı

Aygün Karadoğan geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturduğu bir Sezen Aksu klasiği olan “Tükeneceğiz” şarkısı ile büyük sükse yapmıştı. Başarılı sanatçı Aygün Karadoğan bu kez de Türk Sanat Müziğinin duayen sanatçısı “Sanat Güneşi” Zeki Müren’in seslendirdiği unutulmaz eserlerinden biri olan “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” adlı şarkısını müzikseverler ve hayranlarıyla buluşturdu.

Aygün Karadoğan “Tükeneceğiz” adlı şarkısı sonrasında adeta hayranlarını ters köşe yaparak sözleri Halit Çelikoğlu’na müziği ise Yusuf Nalkesen’e ait olan “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” adlı şarkısına yeniden hayat verirken şarkının düzenlemesini Burak Vural üstlendi.

Aygün Karadoğan “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” adlı şarkı için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Aygün Bal ve Atakan Yılmaz birlikte oturdular.

Yeni şarkısı hakkında konuşan Aygün Karadoğan, “Sanat müziği eserini sanat müziği gibi okumak gerekiyor. Tane tane, anlaşılır halde, Türkçe’mizi düzgün kullanarak ve hakkını vererek, üstatlarımızı incitecek nağmelere gerek duymadan, şarkının temel duygusunu deforme etmeden söylememiz lazım. Dolayısı ile çok özen gösterdiğimiz tüm değerli eserlerimiz gibi formata sadık kalmaya çalıştık” dedi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın