DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112.46781%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Aydilge ağıt yaktı

ABONE OL
29 Ağustos 2019 09:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayında TRT 1 erkanlarında izleyicileri ile yeni buluşacak olan, mağdur bir kadının kendi çabaları ile ayağa kalkma hikayesini anlatan “Benim Adım Melek” adlı dizinin jenerik müziği için daha önce yaptığı bir çok televizyon dizisi müzikleri ile ödüller alan Aydilge stüdyoya girdi.

Geçtiğimiz yıllarda televizyonlarda yayınlanan Kiralık Aşk ve Kiraz Mevsimi adlı diziler için seslendirdiği jenerik ve yaptığı şarkılarla büyük başarılara imza atan Aydilge “Benim Adım Melek” adlı dizi için kendi yazıp seslendirdiği şarkısını başta Emine Bulut olmak üzere şiddete maruz kalan tüm kadınlar ithaf ettiğini dile getirdi.

“Kadına şiddet unsurlar içeren ve toplumsal  eşitliği zedeleyen tüm yapımları ve yapımcıları hiç düşünmeden reddettim. Belki bu yüzden ciddi bir gelir kaybım oldu ama sadece para kazanmak için bu çarkın değirmenine asla su taşımadım. Kadına şiddetin bir parçası olmak istemedim” diyerek sözlerini tamamlayan Aydilge, herkesi bu konuda duyarlı olmaya da davet etmeyi unutmadı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.