Ayça Peri albümünde elde edeceği tüm geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak

Ayça Peri albümünde elde edeceği tüm geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlayacak

Ayça Peri’den alkışlanacak davranış.

Almanya’da yaşayan başarılı genç ve güzel sanatçı Ayça Peri son albümünden elde edeceği tüm geliri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacağını açıkladı. Ayça Peri “Acı Veiyor” şarkısını iki farklı versiyonla müzikseverlerle buluşturdu

Söz ve besteci Ayça Peri’ye ait olan “Acı Veriyor” adlı çalışması için stüdyoya giren başarılı şarkıcıya rapçi Furkan Çavdar eşlik ederken, şarkı iki farklı versiyonla tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Ayça Peri’nin şarkısına rapçi Furkan Çavdar eşlik ederken Ayaz Kaplı ile feat yaptı

Genç sanatçı Ayça Peri “Acı Veriyor” şarkısının radyo versiyonunda Ayaz Kaplı ile feat yaparak müzikseverlerin beğenisine sunarken, Ayça Peri albümünden elde edeceği gelirle tam kapanma sürecinde zor günler yaşayan vatandaşlarımıza gıda yardımı ulaştıracağını söyledi.

Ayça Peri albümünde elde edeceği gelirle 3 aşevi açmayı planlıyor

Ayça Peri önümüzdeki günlerde bu şarkısından elde edeceği gelirle Almanya’nın 3 farklı şehrinde aşevi açmayı planladığı ifade ederek “Koronavirüs yüzünden birçok insan zor günler geçiriyor. Bu zor günlerde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza birşeyle yapabilmek adına böyle bir karar aldım. Açacağım aşevlerinin daha çok kitleye hizmet etmesi için Türkiye ve Almanya’da yaşayan iş insanlarından, devlet büyüklerimizden ve sanatçı dostlarımdan destek bekliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil HIZER / Magazinname

Bir yanıt yazın