DOLAR 32,3497 0.29%
EURO 35,1446 0%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22832532.18019%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Ayça Ayşin Turan esprisiyle herkesi güldürdü
  • Magazin Name
  • Ayça Ayşin Turan esprisiyle herkesi güldürdü

Ayça Ayşin Turan esprisiyle herkesi güldürdü

ABONE OL
10 Aralık 2020 22:50
Ayça Ayşin Turan esprisiyle herkesi güldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile PSM Online üzerinden seyirci karşısına çıkan Signal White Now’ın sunduğu İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan oldu.

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşanan programda Ayça Ayşin Turan’ın samimi itirafları da geceye damgasını vurdu.

İçten ve neşeli tavrıyla dikkat çeken yetenekli oyuncu, aslen Karadenizli olduğunu belirterek kötü Karadeniz şivesine tahammül edemediğini belirtmesi stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı. Tahammül eşiği çok yüksek bir insan olduğunu da ifade eden güzel oyuncu, çok limitli bir yapısı olduğunu ancak o limit aşıldığı zaman tersinin çok sert de olabildiğini ifade etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sektördeki cinsiyet ayrımcılığı konusuna da değinen genç oyuncu, iş seçimleri yaparken bu konuya da dikkat ettiğini ifade ederken “ Ama nihayetinde kadınız ve sektörde bu ayrımcılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz.” İfadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Üniversitede “Sinema Televizyon” bölümü mezunu olduğunu anlatan yetenekli oyuncu, Hukuk bölümü okuma hayali olduğunun altını çizerken şu anda bu hayalini kısmen gerçekleştirerek “Temel Adalet” bölümünde eğitimine devam ettiğini de belirtti. Program’da kendisine yöneltilen “Küçükken hiç bakkaldan sakız çaldın mı?” sorusuna “Çalmadım çünkü bakkal bizimdi. İstediğimi yiyip içiyordum.” Cevabı ile herkesi güldürdü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.