AVVA 2021 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu: Rafine Yaşama Övgü

AVVA 2021 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu: Rafine Yaşama Övgü

Sezon trendlerine kaliteli ve güncel tasarım çizgileriyle yön veren   AVVA 2021 İlkbahar/Yaz Koleskiyonu, ‘’New Uniform’’ teması altında; erkeklerin tarzında konfor alanını genişleterek, sportif, doğal ve marin silüetleri bir arada buluşturuyor.  Doğanın muhteşem renk döngüsünü koleksiyonuna taşıyan marka,’’Urban Sportive’’, ‘’Natural Touch’’ ve ’’Hybrid Sailing’’ adlı orijinal konseptlerle de stil sahibi şehirli erkeğin   moda yolculuğuna eşlik ediyor. Gündelik hayata konfor getirerek, AVVA’nın imzasını taşıyan bol kalıplı Loose Fit tasarımlar, şehirli erkeğin stil kodlarını ustalıkla tamamlıyor. Konfor ve rahatlığın ön planda tutularak hazırlanan Loose Fit tişörtler, pantolonlar ve gömlekler sezonun favorileri arasında yerini alıyor.

Toprağın sıcak tonları, denizin cam yansımaları ve doğanın özgün renk kolajları tasarımlarla muhteşem bir uyumu ön plana çıkarıyor.  Özel ipliklerle örülmüş triko görünümlü tişörtler, keten gömlekler, incecik dokulu ceketler ve pantolonlar ise koleksiyonun anahtar parçaları olarak göze çarpıyor.

Her Zaman Hareket diyenlere ’’Urban Sportive’’ 

Sezonun ön plana çıkan görünümlerini sportif silüetlerle baz alan ’’Urban Sportive’’ konsepti, erkeklerin dinamik ve maceracı ruhuna giyim tarzlarıyla eşlik etmelerine imkan sağlıyor. Sportif görünümlere odaklanan tasarım yelpazesinde ise incecik trikolar, hafif ve astarsız kumaşlardan hazırlanan bomber ceketler dikkat çekiyor.

‘’Natural Touch’’ ile Şehir Hayatında da Doğadan Kopmayanlara… 

Şehirin karmaşasından doğa ve konfordan vazgeçmeyen erkeklerin tercihi olan ‘’Natural Touch’’ konseptiyle şekilenen parçalar, doğa ve toprak renklerinin harmonisinden ilham alıyor. AVVA’nın rafine bir yaşam stilinden esinlenerek hazırladığı özel tasarımlardan; keten ve örme ağırlıklı hafif blazer ceketler, keten karışımlı gömlekler ve jogging pantolonlar stil sahibi erkeklere konfor ve esneklik vaddediyor.

’’Hybrid Sailing’’ ile Mavilere Yolculuk 

Muhteşem sahillerin sıcak esintisini ’’Hybrid sailing’’ konseptiyle renklendirmeye hazır olan AVVA, keten çizgili pano gömlekler ve nakış detaylı tişörtlerle erkeklerin marin tarzdaki kombinlerine modern bir dokunuş yansıtıyor. Uzun sahil şeritlerinde şehirli erkeğin dünyasını anlatan tasarım parçalar, sıcak atmosferleri ise cool bir tavırla kucaklıyor.

Bir yanıt yazın