DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22877972.81474%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Avrupa’nın en büyük 3. trambolin parkı açıldı!

Avrupa’nın en büyük 3. trambolin parkı açıldı!

ABONE OL
11 Haziran 2021 12:15
Avrupa’nın en büyük 3. trambolin parkı açıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 yılında Mall of İstanbul’da Türkiye’nin en büyük trambolin parkı olarak hayata geçirilen Flyzone Türkiye, kendi rekorunu kırarak Avrupa’nın en büyük üçüncü trambolin parkını Torium’da hayata geçirdi. Normalleşmeyle birlikte dört şubesinin de kapılarını açan Flyzone, tüm pandemi önlemlerini alarak sağlıklı eğlence imkanı sunuyor. Avrupa Eğlence yatırımı olarak hayata geçirilen ve benzersiz konseptiyle kısa sürede yüz binlerce misafir ağırlayan Flyzone Türkiye parkları, yeni şubesiyle Türkiye’de yine bir ilke imza atıyor. Dev trambolin parkurlarının yanı sıra, 3500 m2’lik dev bir alana yeni eğlence bölümleri eklenerek tasarlanan Flyzone Torium’da her yaştan ziyaretçi için eğlence alanları bulunuyor.

65 metrelik dev kaydırak! 

Flyzone Torium içerisinde konumlandırılan 65 metrelik dev kaydırak, eğlenceyi zirveye taşıyor. Kapalı alanda Türkiye’nin en uzun kaydırağına sahip olan Flyzone Torium’da, Avrupa Eğlence tarafından üretilen ve örümcek ağını andıran, yerden 20 metre yüksekliğe tırmanılan Rope Land bölümü de oldukça ilgi gören alanlardan biri. Survivor parkurlarının da konumlandırıldığı Flyzone Torium’da kalabalık grupların yarışmalar yapabileceği oyun alanları da bulunuyor. Parti mekanı olarak tasarlanan ve eğlence molalarına da ev sahipliği yapacak Flyzone Coffee de yine Flyzone Torium içerisinde hizmet vermeye başladı.

“Yeni nesil aktivite merkeziyiz”

Avrupa Eğlence olarak pandemi sürecinde inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, “Pandemide yoğun bir şekilde yeni şubelerimizin mimari süreçlerini devam ettirdik. 1 Haziran itibariyle hem Flyzone Torium’u Avrupa’nın en büyük 3. Trambolin ve Aktivite Merkezi olarak hizmete açtık, hem de diğer yandan Türkiye’nin ilk İllüzyon ve Oyuncak Müzesi Wox Türkiye’yi ziyaretçilerimizle buluşturduk.” diye konuştu. Flyzone markası ile şube sayısını 4’e çıkardıklarını kaydeden Becer, yıl sonuna kadar Lens İstanbul şubesini de meraklılarıyla buluşturarak, 5. Şubelerini açacaklarını ifade etti.

Eğlenceye 15 milyon TL’lik yatırım

Avrupa Eğlence olarak, Flyzone Türkiye, Dumadum ve Wox Türkiye markalarıyla bugüne kadar eğlence sektöründe 15 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını kaydeden Becer, “Pandemi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pek çok sektörü etkiledi. Biz ülkemize inandık ve yatırımlarımıza devam ettik. Bundan sonra da yine Nevşehir’deki şubemiz gibi, Anadolu’ya doğru yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Sektörün normalleşme ile birlikte toparlanacağına inandığını kaydeden Becer, “Direkt olarak 100 bin kişinin istihdam edildiği sektörümüzün az hasarla kaldığı yerden devam edebilmesi en büyük dileğimiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.