DOLAR 32,3888 0.15%
EURO 35,4340 0.23%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN 22954932.49591%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Atilla Taş’tan, Seray Sever’e ağır gönderme

Atilla Taş’tan, Seray Sever’e ağır gönderme

ABONE OL
28 Temmuz 2019 01:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakan Hatipoğlu ve Seray Sever’in birlikte sunduğu “ Gel Yazın Konuşalım” adlı programda Seray Sever“Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor.Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım… En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin…” açıklamaları tepki çekmeye devam ediyor.

Seray Sever’in bu açıklamalarının hemen ardından Twitter’da trend topic olmuş ve Twitter’ı çok aktif kullanan Atilla Taş ağır bir cevap verdi. Atilla Taş attığı tweet’te “Seray Sever bu ne bilmişlik yahu! Misafir çocuğu gibisin çimdiklik. Bomba düşmedi diye sevinelim mi? Millet aç aç! Senin gibi tuzu kuru değil herkesin. Sırça köşklerinizden bakınca öyle mi görünüyor ülke? Bi bitmediniz arkadaş yahu!” diyerek ağır bir göndermede bulundu.

İŞTE O TWEET

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.