Athena Gökhan, Arda Turan’ı fena ti’ye aldı

Arda Turan kendisini böyle ti'ye alan Gökhan Özoğuz'a cevap verecek mi?

Arda Turan 19 Mayıs günü sosyal medya hesabından Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması yapmak için bir video yayınlamış ve videoda “19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadesini kullanması üzerine bir çok kişiden tepki almıştı. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’da Arda Turan’ın paylaştığı video ilgili olarak Arda Turan’ı fena ti’ye aldı.

Sosyal medyayı özellikle gündemi ilgilendiren konular konusunda Twitter’ı aktif olarak kullanan Gökhan Özoğuz, Arda Turan’ın yaptığı gafa seyirci kalmadı ve kendi hesabından attığı bir tweetle  “Hocam 19 Mayıs Okuma bayramımızı kutlayan çıkmadı mı henüz?” yorumunda bulundu. Gökhan Özoğuz’un attığı tweet çok kısa bir sürede binlerce takipçisi tarafından beğenilirken aynı zamanda retweet edildi.

İŞTE O TWEET

Hatırlanacağı üzere Arda Turan kırdığı pot üzerine “Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali… İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar.” sözleriyle kendisini savunmuştu.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın