DOLAR 32,5027 0.16%
EURO 34,7704 0.11%
ALTIN 2.481,280,79
BITCOIN 20732594.03185%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:54

AKŞAMA KALAN SÜRE

Arzu Yılmaz Hayatın Arzusu adlı kitabını anlatıyor

ABONE OL
31 Ağustos 2020 20:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı yazar Arzu Yılmaz’ın “Hayatın Arzusu” adlı kitabı, geçtiğimiz aylarda raflarda yerini aldı. Yılmaz, Milay Yayınları etiketiyle edebiyat dünyasına kazandırdığı eseriyle ilgili şunları söyledi:

Hayatta kendini belirli bir noktaya değil de belli noktalara adapte edenler, hedeflerini her yönde gerçekleştirebilirler; ama tek bir noktaya adapte olanlar, hayatını sadece o yönde ilerletirler. Öyle ki tek bir noktada olanlar, hayatın diğer yönlerini keşfedemeyebilir. 4 mevsimde ayrı ayrı şeyler yaşıyoruz. Sonbaharda ve ilkbaharda farklı duygular yaşayarak onlara ayak uydurmaya, hayatımıza yön vermeye çalışıyoruz. Aslında hayat da bizlere yaşattığı birtakım olaylardan tecrübe edindiklerimizi bize sunup, onlara güzellik katarak yolumuza devam etmemizi ister. Eğer ki hayat size buradaki yoldan devam etmenizi söylüyorsa oradan devam edin; çünkü o yol sizi nereye götürür, bilemezsiniz; ama bunu devam etmeden göremezsiniz. Ağaçtan düşen bir yaprak nereye savrulacağını biliyor muydu ki önemli olan, o yapraklar savrulurken gövdenizin ne kadar sağlam olduğu ve savrulan duygularınızı toparlamanızdır. Yaşadıklarında ne kadar güçlü göründüğün değil ne kadar güçlü kaldığın saklıdır. Bu yüzden arzuladığınız hayatı mı yaşıyorsunuz, yoksa istediğiniz hayatı mı arzuluyorsunuz?

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.