ARNETTE koleksiyonu gelecek için tasarlandı

2019’dan bu yana çevre bilincine sahip stilde fark yaratma görevini üstlenen ARNETTE’in 2021 koleksiyonunda çıtayı daha da yükseltiyor. Ve karşınızda ARNETTE POSITIVE…

ARNETTE koleksiyonu gelecek için tasarlandı

ARNETTE POSITIVE platformu, markanın iklim dostu yenilikçiliği nasıl en havalı trend haline getirdiğine dair samimi bir bakış sunuyor. Biyo bazlı malzemeler kullanılarak üretilen yüksek kaliteli gözlüklerin ötesine geçerek, mağaza donanımından ambalajlamaya kadar her unsurun tasarımında “ne ekersen onu biçersin” kreatif konseptine sıkı sıkıya bağlı. Marka, yeni koleksiyonunda beğeniye sunduğu biyo-lensler içeren, biyo-plastik veya biyo-asetattan üretilmiş yepyeni plastik stillerle iyimserlik ve stil sahibi bir yaklaşımla yüzünü sürdürülebilir uygulamalara dönüyor. Koleksiyonun bu yıl podyuma çıkan ve dijitale meraklı oyunculardan markanın eski tarz meraklısı hayranlarına kadar herkese hitap eden ilk kısmı, çevre bilincine sahip tasarım açısından olay yaratmaya hazır. Cüretkâr ve kendine güvenen, trendlere uygun geometriler ve mat renkler ikonik yeni tasarımların profillerine imzasını atıyor, dinamik geriye dönüşler, biyolojik bazlı hafif plastik, biyo-asetat ve biyo-lensler ise gözlerimizin daha temiz, daha aydınlık bir dünyaya bakacağının garantisi oluyor. Geleceğin bundan sonra neler getireceğini görmeye hazır mısınız?

AN4278 GOTHBOY Karanlık tarafı aydınlatan çevre dostu biyo-asetat ve renkli biyo-lensler bu modelin sert görünümüne ekstra sempatiklik katıyor, yeni lazerli A-desen merkez üzerindeki şeffaf katmanlar ise modele havalı bir marka hayranı dokunuşu ekliyor. İfade gücü her an yüksek bir görünüm için mat siyah veya koyu havanayı tercih edin ya da çağdaş tarzda taze bir duruş için trendleri takip eden şeffaf gri ve canlı kırmızı/siyah kombinasyonunu seçin.

AN4281 WOOBAT Kurallara asla boyun eğmeyen bu alçak ve geniş stil kampanya yıldızı, fark yaratma görevini üstlendi. Renkli kesim sergileyen açılar ve pop renklerde yenilikçi biyo-lenslerle sunulan çok katmanlı oyuncu renk kombinasyonları, sokak stilini benimseyen bir duruşla biyo-asetat çerçevenin çevre dostu ruhunu ortaya koyuyor, koyu tonda aynalı lenslerle sunulan son derece havalı kristal çerçeveler ise bu modeli semtin en havalı görünümü haline getiriyor.

AN4282 GOJIRA Eski tarz bir formu renkli, genç ikon tavrıyla yeniden yorumlayan bu damla biçimli trendlere uygun model, tamamen geleceğe hitap eden bir görünüm için çevre dostu biyo-asetat malzemeden üretildi. Havalı pop katmanları ve açık tonda biyo-lensleri sayesinde fark edilmemesi imkansız. Renkli yeni yeşil, sarı ve açık tonda aynalı lenslerle mavi havana, çizgili gri ve çok renkli katmanlı çerçeveler arasından seçim yapın.

AN4277 PYKKEWYN Çevre bilinciyle üretilen biyo-plastik ile bir klasiği günümüze taşıyan bu çağdaş tarzdaki panthos model, havalı bir duruşun kendiliğinden gelmesini sağlıyor. Verdiği his kadar görünümü de güzel olan hafif çerçeve, trendleri takip eden büyük boyutlu bir çap ve yeni ince A-dokulu saplar ile dikkat çekiyor, başarılı renk kombinasyonları veya koyu polar, renkli flaş ve açık tondaki yeni aynalı lenslerle tamamen kristal çerçeveler ise modele bir parça eğlence katıyor.

AN4283 SHYGUY Stil bakımından elini daha da güçlendiren bu ARNETTE modeli, “ayakta kalan son adam” olmayı en havalı görünüm haline getiriyor. Sürdürülebilir biyo-plastik malzemeden üretilen, hafif, modern ve kolay kullanımlı çerçeve ve yine kolay kullanımlı tasarım, tamamen oyuna odaklanmış bir stile sahip. Trendlere uygun mat şeffaf renkler veya yeni yeşil havana çerçeveler, koyu tonda tek renk veya renkli aynalı lenslerle tamamlanıyor, polar lensler ise modeli bir üst seviyeye taşıyor.

AN4280 WOLFLIGHT Cüretkâr olmakla birlikte belli bir rahatlık da sergileyen bu gündelik-aktif stil, yüzü sararak harika oturan bir formu yepyeni A-dokunuşlu dokuya sahip saplarla yeniden yorumlayarak hiç eskimeyen ARNETTE tasarımına çağdaş bir dokunuş kazandırıyor. Dinamik bir stil isteyen, çevreye duyarlı kişiler için tasarlanmış bu çerçeve, çevre dostu, hafif biyo-plastikten üretildi. Trendleri takip eden mat yarı saydam ve cüretkâr kırmızı çerçevelerle bir araya gelen renkli aynalı ve koyu lensler bu gözlüğün güneş etrafında sayısız yolculuğa hazır olmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın