DOLAR 32,4513 0.11%
EURO 34,4716 -0.1%
ALTIN 2.488,480,23
BITCOIN 2044906-4.57938%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ariş Pırlanta’dan ilkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar
  • Magazin Name
  • Ariş Pırlanta’dan ilkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar

Ariş Pırlanta’dan ilkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar

ABONE OL
23 Şubat 2021 13:37
Ariş Pırlanta’dan ilkbahar coşkusunu yansıtan tasarımlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlkbaharın kendisini göstermesiyle içimizi saran o sımsıcak, özlediğimiz coşkuya yeniden merhaba diyoruz. Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta da, yaşama sevincini artıran ilkbaharın güzelliğine, eşsiz tasarımlarıyla güzellik katıyor. Değerli taşların birbirinden güzel renklerinin öne çıktığı göz alıcı tasarımlar baharın sıcaklığını her an hissetmeniz için hazırlandı.

Baharın renkleriyle göz kamaştıracaksınız

Günün her saatinde kullanabileceğiniz, enerjinizi tazeleyecek ve sevdiklerinize keyifle hediye edebileceğiniz zarif renkli taşlı seçenekler Ariş Pırlanta’da sizi bekliyor. Altın ve pırlanta ile buluşan renkli taşların pozitif enerjisiyle, tıpkı ilkbahar gibi yenilendiğinizi hissettirecek takılarla göz kamaştıracaksınız. Safirden ametiste, topazdan zultanite renkli değerli taşlardan oluşan şık tasarımlar www.arispirlanta.comüzerinden size bir “tık” kadar yakın.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan renkli    tasarımları ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Ariş Pırlanta hakkında

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

113 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor. Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.

Bilgi notu:

Ariş Pırlanta, bir çok ilke imza atarak sektöre yön vermiştir. Bu ilklerden bazıları:

•           İlk fiyat deklarasyonlu katalog ve basılı tanıtım materyalleri oluşturan marka

•           Yurtdışındaki mücevher fuarında montür konusunda Türkiye’yi temsil eden ilk firma

•           İlk e-ticaret sitesi (www.e-aris.com) açan marka

•           İlk mücevher defilesi (Sabancı Atlı Köşk) düzenleyen marka

•           İlk kişiye özel ve inovatif koleksiyonlar (Parmak İzi, Yaprak Koleksiyonları, Saç telinin ve dişin kullanıldığı Sachi ve Dishi koleksiyonları) sunan mücevher markası

•           Pırlantalı mücevheri garantili ve sertifikalı olarak satışa sunan ve 5C kuralını uygulamaya sokan ilk marka

•           Türkiye’yi pırlantanın üstün beyazı olarak bilinen D color ile tanıştıran ilk marka

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.