DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,460,27
BITCOIN 2280199-0.2238%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

Arif Sağ’dan Sema Ateş’e anlamlı destek

Arif Sağ’dan Sema Ateş’e anlamlı destek

ABONE OL
2 Nisan 2021 00:02
Arif Sağ’dan Sema Ateş’e anlamlı destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sema Ateş müzisyen bir babanın kızı olarak daha çocuk yaşlarından itibaren müzikle iç içe büyüdü. Babasından aldığı müzik eğitimi ve sesinin güzel olmasına rağmen uzun yıllar boyu başka bir sektörde kariyer yapan Sema Ateş babasının yolunda devam etmek için kolları sıvadı.

Sema Ateş ilk profesyonel çalışmasını, Arif Sağ’ın “Ellerini Çekip Benden” adlı çalışmasına yaptı. Sema Ateş’in ilk profesyonel çalışmasında babası Bülent Ateş destek olarak türkünün aranjörlüğünü ve müzik yönetmenliğini üstlendi.

Sema Ateş “Ellerini Çekip Benden” adlı türküsünün klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken klip yönetmenliği koltuğuna Erkan Nas oturdu.

İlk profesyonel çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Sema Ateş “ Bu çalışmamda bana ilk günden beri güvenen ve yanımda olan babama teşekkür ediyorum. Müzik sektörünün en önemli isimlerinden biri olan Arif Sağ hocama da bu eseri bana hediye etmesinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Allah izin verirse bugünden sonra müzikal hayatımda başarılı çalışmalarımla ses getireceğime inanıyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.