DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440.89293%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Arda Kıymaz “Palavra” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Arda Kıymaz “Palavra” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Arda Kıymaz “Palavra” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
22 Ağustos 2021 01:09
Arda Kıymaz “Palavra” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkçe Rock müziğinin genç ve başarılı sanatçılarından birisi olan  Arda Kıymaz, “Palavra” adlı yeni çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Arda Kıymaz ‘ “Palavra” şarkısını başka Rock gruplarından esinlenerek yaptım”

Palavra adlı şarkının söz ve müziği Arda Kıymaz’a ait olurken genç sanatçı bu çalışmasında, Jakuzi, Depeche Mode gibi Synth Pop/Dark Wave tarzının bilinen gruplarından esinlendiğini ifade ederek “Şarkımı yaparken Rock müziğin bazı isimlerinden esinlenirken bu şarkı için kullandığım enstrümanları özenle seçerek biraz daha alternatif müziğe yaklaştırdığımı düşünüyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Arda Kıymaz’ın on parmağında on marifet

Sahne hayatında başarılara imza atan Arda Kıymaz aynı zamanda Işık Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret bölümü son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor. Arda Kıymaz daha çocuk yıllarında müziğe klasik gitarla başladığını ve daha sonrada elektro ve akustik gitar kullanmaya başladığını söyledi.

Arda Kıymaz daha sonra başka enstrümanlara ilgi duyduğunu dile getirirken yazdığı bestelerini kendi imkanları ile kaydederek müzikal yolculuğunda kendisini geliştirmeye devam ettiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.