DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9628 -0.32%
ALTIN 2.323,860,20
BITCOIN 22796201.41093%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Arama Kurtarma Ekipleri Deprem Bölgesinde

Arama Kurtarma Ekipleri Deprem Bölgesinde

ABONE OL
9 Şubat 2023 16:55
Arama Kurtarma Ekipleri Deprem Bölgesinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin ardından harekete geçen Beylikdüzü Belediyesi Nefes Arama-Kurtarma ekibi enkaz altında kalan çok sayıda kişiyi kurtardı. Hatay-İskenderun’da yapılan çalışmaların titizlikle sürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Umutla, inançla ve çabayla bir mucize daha gerçekleşti. Kalbimiz sizinle. İyi haberlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde de yıkımlara yol açan depremlerin ardından teyakkuza geçen Beylikdüzü Belediyesi Nefes Arama-Kurtarma ekibi enkaz altında kalan çok sayıda kişiyi kurtardı. Hatay-İskenderun’da yapılan çalışmalar sonucu kurtarılan kişiler tedavileri yapılmak üzere sağlık ekiplerine teslim edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Umutla, inançla ve çabayla bir mucize daha gerçekleşti. Beylikdüzü’nden yola çıkan arama kurtarma ekibimiz Hatay’da bir vatandaşlarımızı enkazdan kurtarmayı başardı. Kalbimiz sizinle. İyi haberlerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

İş makineleri bölgeye sevk edildi

Öte yandan depremin olduğu andan itibaren yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi deprem bölgesine gönderdiği çadır ve temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra arama-kurtarma çalışmalarına destek olmak için çok sayıda aracı bölgeye sevk etti. Aralarında minibüs, kamyon, otomobil, kamyonet, lowbet, ekskavatör, beko loder ve vincinde bulunduğu araçlar bölgeye hareket etti.

 

 

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.