DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2260128-0.77339%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ara tatilin eğlenceli adresi Museum of Selfies’de gez, çek, eğlen, paylaş! Tüm like’lar senin olsun!
  • Magazin Name
  • Genel
  • Ara tatilin eğlenceli adresi Museum of Selfies’de gez, çek, eğlen, paylaş! Tüm like’lar senin olsun!

Ara tatilin eğlenceli adresi Museum of Selfies’de gez, çek, eğlen, paylaş! Tüm like’lar senin olsun!

ABONE OL
4 Nisan 2022 15:29
Ara tatilin eğlenceli adresi Museum of Selfies’de gez, çek, eğlen, paylaş! Tüm like’lar senin olsun!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öğrencilerin ara tatil keyfi başlıyor. Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan dünyaca ünlü selfie müzesi Museum of Selfies, selfie çekmek için özel tasarlanmış eğlenceli temalarıyla çocukların ara tatiline renk katacak.

Museum of Selfies, herkesin bilip içinde olmak istediği dünyaca ünlü temaları ve eserleri fotoğraf çekimleri için ziyaretçilerinin ayağına getiriyor ve onlara en çok like alacak selfie’lerini çekme fırsatı sunuyor.

Benzersiz bir müze deneyimi!

Museum of Selfies’de ziyaretçiler; ikonik fotoğraf alanlarında sosyal medya hesaplarında büyük ilgi görecek havalı selfie’ler çekiyor. “Sadece hayalini kurabildiğiniz mekanlarda akıllara durgunluk veren fotoğraflarınızı çekin” mottosuyla yola çıkan Museum of Selfies’e gelenler dünyaya tersinden bakıyor, altın banyosunda keyif yapıyor, emoji havuzunda yüzüyor, Game of Thrones tahtında oturuyor ya da Leonardo da Vinci’nin en bilinen eserlerinden Mona Lisa’nın önünde selfie çektiriyor. Michelangelo’nun üç yılda tamamladığı ünlü Davut Heykeli’ni devirip hiçbir şey olmamış gibi önünde selfie çektirme hakkı ise yine sadece MOS ziyaretçileri için mümkün…

Museum of Selfies, giriş biletleri ise MOS gişelerinde satışa sunuluyor. Çocuklar ve yetişkinler için farklı fiyatlandırmanın yapıldığı müzeye girişte ayrıca toplu alımlar için indirim uygulanıyor.

Üst düzey hijyen ve güvenlik… 

Museum of İstanbul, pandemi kuralları çerçevesinde her gün düzenli olarak ve sıklıkla dezenfekte ediliyor. Aynı anda belirli sayıda kişinin içeride bulunabildiği MOS’da maske ve mesafe şartlarına da özel önem gösteriliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.