Ankara’da Nilüfer coşkusu yaşandı

Ankara’da Nilüfer coşkusu yaşandı

Pop müziğimizin en önemli isimlerinden birisi olan Nilüfer geçtiğimiz akşam Ankara TED Koleji sahnesinde Kral Pop Medya sponsorluğunda KerkiSolfej Organizasyonu kapsamında Ankaralı hayranları ve müzikseverlerle buluştu.

 

Nilüfer’in yaz ayı boyunca gerçekleştireceği konser serisinin ilk ayağı olan Ankara konserine hayranları büyük ilgi gösterirken konser biletlerinin tükenmesi nedeniyle Nilüfer hayranlarına bir kez daha teşekkür etti.

 

Konsere siyah transparan bir kıyafet ile başlaya Nilüfer geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarını büyük bir coşkuyla seslendirirken geçtiğimiz hafta çıkardığı ve kısa sürede dijital platformlarda en çok dinlenenler arasına giren Mabel Matiz imzalı “Kara Gözünün Hasretinden” şarkısını ilk kez TED Ankara Koleji sahnesinde seslendirdi.

 

Yeni bir şarkı olmasına rağmen neredeyse konsere katılan tüm izleyicilerin hep bir ağızdan koro şeklinde “Kara Gözünün Hasretinden” şarkısına eşlik etmesi Nilüfer’in duygulanmasına neden olurken Ankaralı müzikseverlere 15 Haziran’da Ankara Atılım sahnesinde tekrar buluşacaklarını müjdeledi.

Bir yanıt yazın