DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9784 -0.3%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN 2261730-0.46305%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ankara Yurtlar Hakkında Daha Önce Duymadığınız Bilgiler!

Ankara Yurtlar Hakkında Daha Önce Duymadığınız Bilgiler!

ABONE OL
9 Haziran 2022 13:20
Ankara Yurtlar Hakkında Daha Önce Duymadığınız Bilgiler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Yurtlar erkek ve kadın olarak iki farklı tiptedir. Devlet yurdu çıkmayan öğrencilerin ise özel, yarı özel yurtlar ilk tercihi olmuştu. Yurtlarda pek çok eğlenceli anı biriktireceğiniz gibi dikkat edilmesi gereken kurallar da vardır. Peki, yurtta kalan öğrenciler hangi durumlara hazırlıklı olmalı? Nelere dikkat etmeli?

Ankara Yurtlar Hakkında Şaşırtıcı Bilgiler

Ankara yurt fiyatları kadın öğrenci yurtlarında, yurdun imkânlarına bağlı olarak değişiklik göstermekteyken, Ankara yurt fiyatları erkek öğrenciler için kadın öğrencilere oranla yurt sayısı fazla olması sebebiyle uygun alternatifler bulunmaktadır. Tek kişilik yurt fiyatları ise daha maliyetli olabiliyor.

1- Yurtankara Kız Öğrenci Yurdunda Neler Oluyor?

Ankara yurtlar en sevilen özelliğiyle hizmetinizde! Dostluklarının devam etmesiyle sevilen Yurtankara kız öğrencileri evlenip, çocuğu olduktan sonra dahi ziyarete geliyor. Yurtta kalan yabancı öğrencilerden Sarah bebeğini kalmış olduğu yurda ve arkadaşlarına getirdi.

 

2- Nil Kız Öğrenci Yurdunda Kına Gecesi

Ankara yurtları öğrencilerin yalnızca güvenliğini, konforunu sağlamakla kalmıyor ayrıca eğlenceli vakit geçirmesine de olanak tanıyor. Mezun öğrencileri için güzel bir eğlence gecesi düzenleyen Nil Kız Yurdu kına gecesi kostümleri ve kınayla kızlarını uğurladı.

3- İdeal Öğrenci Yurdunda Gençlik Şenliği Ateşi

İdeal Gençlik, Ankara yurtlar arasında en çok faaliyet gerçekleştiren yurttur. Gençlerle bahara merhaba şenliği gerçekleştirip, dans ve müzik eşliğinde gençliğin tadını çıkardıkları güzel bir gün geçirdiler. Ateş yakıp ateş başında yemekler de yendi. Sıcacık sohbetler de edildi.

4- Mine Kız Öğrenci Ankara Yurtlar ile Kışa Hazırlık

Ankara yurtlar evinizde gibi hissettirecek! En çok tercih edilen yurtlardan biri Mine kız öğrenci yurdu öğrencileri için kışa hazırlıklarını yapmaya başladı. Yurda alınan domateslerle öğrencilere menemenler hazırlandı, kavanozlarına koyuldu. Kışın gelmesini bekleniyor.

5- Koçlu Olmak Ayrıcalıktır!

Ankara yurtları arasında Koç Yaşam Merkezi Kız Öğrenci Yurdu en ayrıcalıklı olanıdır. Kendi spor salonu, öğrencilere açık yemekhanesi, kütüphanesi, dinlenme alanı ile hizmetinizde! Doğayı sev yeşili koru! Sloganıyla yola çıkarak 200 fidan dikimine öğrencileriyle birlikte giden Koç Yaşam her zaman en iyisi için yanınızda.

6- Esen Kız Öğrenci Yurdunda Oyun Rüzgârı

Ankara yurtlar konaklama konseptli olduğu için öğrenciler yurt içinde sıkılabiliyor. Ancak Esen kız öğrenci yurdunda bilardo, dart, masa tenisi, sinema gibi alternatifler bulunuyor. Oda arkadaşlarınızla oyun oynamak için hazırlanıp, dışarı çıkmak ve para harcamak zorunda olmadığınızı bilseydiniz, ne yaparsınız?

7- Uluçınar Erkek Yurdu Çiçeklendi

Doğru bilinenin aksine erkekler yemek de yapar, çiçek de yetiştirir. Uluçınar beyefendileri yaz için yurt bahçesini hazırlamaya karar verdi. Birkaç arkadaşın bahçeye çiçek ekme fikriyle yola çıkılıp bahçeyi güzelleştirene kadar durmayan gençler yönetimi tarafından takdir edilmiştir.

8- Ömer Derin Erkek Öğrenci Yurdu Tatil Keyfi

Ara tatillerde sosyal faaliyetler gerçekleştirmeyi hedefleyen Ömer Derin erkek yurdu kışın kayakta, yazın Atv’lerle dağlarda! Yeni bir şeyler öğrenmeye cesaretiniz yoksa ama merak ediyorsanız bu yurt tam size göre. Ata binip, kayak öğrenmeye gidebilir, dağlarda atv ile geziye çıkabilirsiniz.

9- Yurt Akademi Erkek Öğrenci Yurdu Çanakkale’de

Ankara yurtlar eşsiz özellikleri sayesinde sıklıkla adında bahsedilen özel yerlerdir. Öğrencilerine tarihimizi, topraklarımı hatırlatmak ve daha iyi sahip çıkmak adına Çanakkale Şehitliklerine düzenledikleri geziyle ön plana çıkmaktadır.

10- Ekin Kız Öğrenci Yurdu Her Sevincinizde Sizlerle

Ankara yurtlar bulundukları şehirdeki sosyal faaliyetlerin yoğunluğu nedeniyle ayrıcalıklıdır. Bunun yanı sıra Ekin kız yurdunun yeni yıl etkinlikleri, bayramlarda hazırlanılan hediyeler, resmi ve dini özel günlerde yapılan güzel faaliyetlerle öğrencilerine aile sıcaklığı sunuyor.

11- Atalay Kız Öğrenci Yurdu Yeni Yıl Gecesi Ortalığı Karıştırdı

Yeni yıl gecesi hazırlıkları sürerken yurtta yaşanan heyecan her şeyi birbirine karıştırdı. Kızların gece dışarı çıkma planı yapıp gizlice kaçmaya çalışırken müdüre tarafından yakalanarak yurttaki etkinliğe katılmaya ikna edildi. Clupta pop şarkılar dinleyecek olan kızlar yurtta kına gecesine katılmak zorunda kaldı.

Ankara yurtlar çocuklarınız için hem güvenli sağlarken hem de aile sıcaklığı vermeye devam ediyor. Yurt arayışlarınız devam ediyorsa ve hala aradığınız yeri bulamadıysanız, yurt arama firması sizin için Ankara özel yurt fiyatları ve Ankara yarı özel yurt fiyatları bir araya getirildi. Ayrıca İstanbul Yurtları ve İzmir Yurtları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için Yurt Arama sitemizi takip ediniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.