DOLAR 32,3854 0.2%
EURO 35,1054 -0.03%
ALTIN 2.324,860,25
BITCOIN 2283915-0.41476%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Angels Akademi’nin başarısı ödülle taçlandı.

Angels Akademi’nin başarısı ödülle taçlandı.

ABONE OL
1 Haziran 2022 05:55
Angels Akademi’nin başarısı ödülle taçlandı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Başarılı iş kadını Gizem Deniz Kirişçi tarafından düzenlenen ve sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu ve Özge Ulusoy’un yaptığı Altın Boğaz Ödülleri İstanbul’un gözde mekanlarından biri olan Portaxe’de yapıldı.

Sanat, iş, cemiyet dünyasının seçkin konuklarının katıldığı Altın Boğaz Ödülleri’nde Angels Akademi kurucuları Dr. Ayhan Öcal ve Dr. Mari Öcal Ödül gururu yaşadı. Angels Akademi , Angels Life , Sevgi Melekleri Derneği gibi başarılı kuruluşların öncüsü olan Öcal çifti ödül ile taçlandırıldı.

Öcal çifti daha önce uygulanmamış bir yöntem olan BİOENERJİ ARTI (+) ‘ nın yaratıcıları olarak ödül töreninde yoğun ilgi gördüler.  Dr. Ayhan Öcal ve Dr. Mari Öcal çifti ayrıca kurmuş oldukları “ Sevgi Melekleri “ adlı dernekleriyle kız çocuklarına yarattıkları imkanlarla ödül töreninde bulunan taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandılar.

Öcal çifti ödül töreninde yaptıkları kısa açıklamada “Başarımıza daha önce uygulanmamış yöntemleri uygulayarak kendi dalımızda büyük bir başarı yakaladık ve şu an bu ödülle bunun gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu ödüle layık görenlere ve sizlere teşekkürü borç biliriz” diyerek duygularını ifade ettiler.

Angels Akademi Dr. Mari Öcal ve Dr. Ayhan Öcal çiftinin ödül aldığı törende ayrıca Müjdat Gezen , İlyas Salman , Cem Belevi , Betül demir , Çiğdem Tunç , Oryantal Didem , Ege , Hakan Peker , Bilal Hancı , Rahmi Özkan , Seyhan soylu , Zahide yetiş , Bülent Emrah Parlak , Hülya Polat , Aşkım Kapışmak , Mahmut Tuncer gibi isimlerde ödülünü aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.