DOLAR 32,5295 0.2%
EURO 34,5660 -0.02%
ALTIN 2.489,750,28
BITCOIN 2044984-0.14146%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

Amo988, Habibi ismini verdiği yeni şarkısını dinleyiciler ile buluşturdu.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Amo988, Habibi ismini verdiği yeni şarkısını dinleyiciler ile buluşturdu.

Amo988, Habibi ismini verdiği yeni şarkısını dinleyiciler ile buluşturdu.

ABONE OL
31 Mart 2022 14:10
Amo988, Habibi ismini verdiği yeni şarkısını dinleyiciler ile buluşturdu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Trap, arabesk ve pop müziği harmanlayarak ürettiği başarılı şarkıları ile dijital streaming platformlarında milyonlar tıklanan sanatçı Amo988, geçtiğimiz günlerde Habibi ismini verdiği yeni şarkısını dinleyiciler ile buluşturdu.
Yalancı, Bıktım ve İnanırım gibi yeni jenerasyon şarkılarıyla beğeni toplayan Amo988, Habibi şarkısını yaşadığı ülke olan Almanya’da kaleme aldı ve Polonyalı müzisyen arkadaşı Mati ile birlikte tamamladı.
Kendisi aslen Iraklı olan ve bir dönem Türkiye’de de yaşayan Amo988, şu an yaşadığı Almanya ve müzisyen arkadaşının kökeni olan Polonya’dan da etkilenerek, müziğinin harmonisini oluştururken bu dört farklı kültürden beslendi.
”Sevginin sınırı ve dili yoktur.”
Tüm şarkılarını kendi yaşadığı gerçek hikayelerden ve duygulardan yaratan Amo988, Habibi şarkısı ile ilgili şu sözleri dile getirdi: ”Benim ve milyonlarca insanın yaşadıklarını kelimelere döktüm. Çoğu insan sevgilisi tarafından ya terk ediliyor ya da sevgilisinden kendi isteği ile ayrılıyor ama biten bir ilişki tekrar başladıktan sonra hisler aynı kalıyor ve hiç kaybolmuyor. İlişki kaybolsa bile sevgi her zaman baki kalıyor. Bu şarkıyı oluştururken üç dil kullandım çünkü sevginin sınırı ve dili yoktur.”
”Türkçe sözlerden ve Türk ezgilerinden vazgeçemem.”
Çok genç yaşta müzik yapmaya başlayan ve henüz 19 yaşında olan Amo988, farklı kültürlerden beslense de Türkçe sözlerden ve Türk ezgilerinden vazgeçemeyeceğini ve tüm çalışmalarını mümkün olduğunca Türkçe yapmak istediğini dile getirdi.
Habibi şarkısının sözü ve müziği Amo988’e, düzenlemesi ise Mati’ye ait.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.