Altın İnci’den An Eğitim Kurumları’na ödül

An Eğitim Kurumları yılın en başarılı eğitim kurumu seçilmenin gururunu bir kez daha yaşadı...

Altın İnci’den An Eğitim Kurumları’na ödül

Pearly Agency’nin düzenlediği Altın İnci Ödül Töreninde ‘YILIN EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU’ An Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç seçildi.

Tuğçe Altun Kirişçi ve Özge Ulusoy’un sunuculuğunu yaptığı, Tuğçe Altun Kirişçi ve Emre Kirişçi’nin organizatörlüğünde Pearly Agency’nin düzenlediği Altın İnci Ödülleri Lazzoni Otel’de sahiplerini buldu.

ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALDI

An Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç’ un ‘YILIN EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU’  ödülünü aldığı organizasyona Melihat Gülses, İlyas Salman, Kamuran Akkor, Tuğba Ekinci, Gülden Karaböcek, Abidin Yerebakan, Zen-g, Buse Ayla, Hatice, Lale Belkıs, Nadide Sultan gibi ünlü isimler katıldı.

Yılın En Başarılı Eğitim Kurumu ödülünü alan An Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç ödül hakkında;

“ Geçmişi ve geleceği ‘AN’ da buluşturduk. Bu güzel geceyi bize yaşatan herkese An Eğitim Kurumları adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. “dedi.

Organizasyonun organizatörlerinden Emre Kirişçi şunları söyledi; “Altın İnci Ödülleri bizim için çok değerli, bizim bebeğimiz gibi. En iyi organizasyonu yapmak için günlerce çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını da bu gece aldık. Rakibimiz çok ama biz başarılı işler yaparak herkesin cevabını vermiş oluyoruz.”

Tuğçe Altun Kirişçi ise duygularını şu sözlerle aktardı; “ Bu gece için ekip olarak çok çalıştık, çok yorulduk ama görüyorum ki emeklerimizin karşılığını aldık. Sahnede ödülleriyle buluşan başarılı isimlerin gözlerindeki mutluluğu ve ışığı görmek benim için paha biçilemez.”

Bir yanıt yazın