Altan İşleyen’den “Eylülün Ortası”

Altan İşleyen’den “Eylülün Ortası”

Uzun süredir müzikle ilgilenen ve aynı zamanda Boğaziçi Caz Korosu-Magma Oda Korosu bünyesinde koristlik yapan Altan İşleyen, yayınladığı ilk teklisi “Yeniden Aşk” ile yakaladığı başarıyı bu kez ikinci teklisi “Eylülün Ortası” ile bir kez daha gösterdi.

Altan İşleyen yeni teklisi “Eylülün Ortası” için 13 Şubat akşamı Kadıköy’de lansman konseri düzenlerken gecede önce pop rock tınılı cover parçalar ile sahne yaptıktan sonra kliplerini de sevenleriyle birlikte izleyen işleyen, sevenlerine çok güzel anlar yaşatırken sahnede gitarda İlkay Dindar, klavyede Yasin Pilavcılar, davulda ise Mahmut Kocabaş geri vokalde ise yakın arkadaşı Çağdaş Çetin kendisine eşlik etti.

Başarılı sanatçı yeni teklisinin klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Baturhan Bilgin oturdu.

Yeni teklisini 14 Şubat Sevgililer Günü’nde dinleyicilerle buluştururken İşleyen yeni teklisi “Eylülün Ortası” için ‘“Çok güzel bir hikaye, öyle güzel ki; konuştuk şarkı oldu, yürüdük dans oldu’.. -evet aslında bu sözler tamamen bu duyguları yaşamak isteyecek olan her aşığın sözleri.. Bir gün umarım her aşık bu sözleri/duyguları hisseder.. İşleyen’in bu açıklaması acaba kendisi yaşamış mı yaşamamış mı sorularını getiriyor akıllara… Şarkı bazı dinleyicilere göre bu sorulara da yanıt oluyor aslında..’ diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın