DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452.82012%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Alkan Dalgakıran “Bebek” Şarkısı ile Karşınızda!

Alkan Dalgakıran “Bebek” Şarkısı ile Karşınızda!

ABONE OL
17 Temmuz 2020 15:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

O Ses Türkiye’nin son şampiyonu Alkan Dalgakıran, ilk şarkısı “Bebek”i video klibiyle birlikte Universal Müzik Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. 

O Ses Türkiye’deki ilk performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve yarışmanın favorilerinden olan Alkan Dalgakıran, Seda Sayan’ın takımında başarılı performansını sürdürerek şampiyonluğa ulaştı. Alkan, Acil Servis grubunun “Bebek” şarkısını yarışmada seslendirmiş ve büyük beğeni toplamıştı. 

Sözleri ve bestesi Orhan Yolsal ve Sami Ertan Kızıltan ikilisine ait olan şarkının düzenlenmesini Safa Hendem üstlendi. 

Alkan Dalgakıran Hakkında 

Alkan DALGAKIRAN 1994 yılında Yalova’da doğdu. Yalova Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Bursa’ya taşınan Alkan, eğitim hayatını Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı. 13 yıllık bir basketbol kariyeri bulunan Alkan, üniversite eğitimine odaklanmak için basketbolu bıraktı. Bu esnada üniversitenin müzik topluluğuna kaydoldu, davul eğitimi aldı ve amatör bir grupta çalmaya başladı. Davul çalarken vokale eşlik ettiği bir sırada yeteneğinin fark edilmesiyle birlikte farklı bir gruplardan vokallik teklifi de alan Alkan’ın şarkı söyleme hayatı başlamış oldu. Trafik adlı grubuyla beş yıl boyunca Bursa, Antalya Eskişehir ve Çanakkale, Yalova gibi şehirlerde düzenli olarak sahne alan Alkan, grubun dağılmasının akabinde O Ses Türkiye’ye başvurdu ve yarışmaya kabul edildi. O Ses Türkiye’deki ilk performansıyla yarışmaya damga vuran Alkan, Seda Sayan’ın takımında şampiyonluğa kadar ulaştı. Şampiyonluk sonrası ilk single’ı olan Acil Servis cover’ı Bebek’i Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayımladı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.