DOLAR 20,8872 0.39%
EURO 22,5149 -0.16%
ALTIN 1.318,08-0,30
BITCOIN 5629170,70%
İstanbul
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alişan’ı acılı gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı!

Alişan’ı acılı gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı!

ABONE OL
21 Temmuz 2021 19:45
Alişan’ı acılı gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü şarkıcı Alişan’ın  kardeşi ve menajerliğini yürüten Selçuk Tektaş geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve tedavisine başlanmıştı.  Yoğun bakımda tedavisine devam edilen Selçuk Tektaş dün hayatını kaybetti.

Alişan dün kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünü sosyal medya hesabından “Canımın parçası, kardeşimi, onun şeyimi hakka uğurladık… Bugün öğleden sonra müteakip, Teşvikiye Camii’nden kaldırılacak.” sözleriyle duyurmuştu

Teşvikiye Camii’nde son yolculuğuna uğurlanan Selçuk Tektaşın cenazesine Melek Baykal, Şoray Uzun, Çağla Şıkel, Bülent Serttaş, Murat Kurşun, Saruhan Hünel, Oğulcan Engin, Burhan Orhan, Yaşar İpek gibi ünlü isimler hazır bulunurken Alişan ile yakın arkadaş Demet Akalın’ın ölmesine katılmazken Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt cenaze töreninde hazır bulundu.

Selçuk Tektaş Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazına Fenerbahçe bayrağı sarılı tabutu ile getirildi.

Alişan Teşvikiye Camii’nde taziyeleri kabul ederken Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş’ın annesi Suzan Tektaş babası Mehmet Tektaş kızları Ceylan ve Eyşan Tektaş cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.