Alişan’ı acılı gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı!

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenaze törenine birçok ünlü isim katılarak bu acılı gününde Alişan'ı yalnız bırakmadılar.

Alişan’ı acılı gününde sanatçı dostları yalnız bırakmadı!

Ünlü şarkıcı Alişan’ın  kardeşi ve menajerliğini yürüten Selçuk Tektaş geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve tedavisine başlanmıştı.  Yoğun bakımda tedavisine devam edilen Selçuk Tektaş dün hayatını kaybetti.

Alişan dün kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünü sosyal medya hesabından “Canımın parçası, kardeşimi, onun şeyimi hakka uğurladık… Bugün öğleden sonra müteakip, Teşvikiye Camii’nden kaldırılacak.” sözleriyle duyurmuştu

Teşvikiye Camii’nde son yolculuğuna uğurlanan Selçuk Tektaşın cenazesine Melek Baykal, Şoray Uzun, Çağla Şıkel, Bülent Serttaş, Murat Kurşun, Saruhan Hünel, Oğulcan Engin, Burhan Orhan, Yaşar İpek gibi ünlü isimler hazır bulunurken Alişan ile yakın arkadaş Demet Akalın’ın ölmesine katılmazken Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt cenaze töreninde hazır bulundu.

Selçuk Tektaş Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazına Fenerbahçe bayrağı sarılı tabutu ile getirildi.

Alişan Teşvikiye Camii’nde taziyeleri kabul ederken Selçuk Tektaş’ın eşi Merve Tektaş’ın annesi Suzan Tektaş babası Mehmet Tektaş kızları Ceylan ve Eyşan Tektaş cenaze boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir yanıt yazın