Alişan Göksu ilk albümünde sürprizlere düetlere imza attı

Alişan Göksu ilk albümü "Sakince" ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor...

Alişan Göksu ilk albümünde sürprizlere düetlere imza attı

Alişan Göksu’nun “Sakince” adlı albümü yayında

Genç yaşından beri müzik kariyerinde başarılı projelerde yer alan Alişan Göksu, ilk solo projesi olan Sakince adlı albümünü 21 Mayıs tarihinde dinleyicilerle buluşturdu.

Alişan Göksu birçok ünlü isimle çalıştı

Tarkan, İskender Paydaş, Sıla, Hadise, Atiye, Mirkelam, Deniz Seki, Bedük, İrem Derici, Gökhan Türkmen, Kubat, Harun Kolçak ve Kayahan gibi Türkiye’nin önemli birçok sanatçısıyla stüdyo çalışmalarında ve bir kısmına ise sahnede eşlik eden Alişan Göksu, uzun süredir müzik sektöründe edindiği bu tecrübe ve birikimi ilk solo projesi olan Sakince adlı albümünde sevenleriyle paylaşıyor.

Alişan Göksu Bedük, İskender Paydaş ve Yusuf Çömlekçi ile düet yaptı

Kendi çalışmalarındaki en büyük motivasyon kaynağının ürettiği şarkılar ile dinleyicilerde yeni duygular yaratmak olduğunu belirten sanatçı, ilk albümünde İskender Paydaş, Bedük ve Yusuf Çömlekçi gibi başarılı isimlerle düet çalışmalarına imza attı.

Alişan Göksu “Sakince” adlı şarkısını kliplendirdi

Albümün çıkış şarkısı olarak; söz, beste ve düzenlemesi kendisine ait olan ve albüm ile aynı ismi taşıyan Sakince şarkısının klibini de izleyicilerle paylaşan Alişan Göksu, Coşkun Turgut yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Alişan Göksu’nun ilk solo çalışması olan Sakince albümü, 21 Mayıs tarihinden itibaren DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir