DOLAR 32,3703 0.15%
EURO 34,9665 -0.31%
ALTIN 2.323,980,21
BITCOIN 22800170.39872%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ali Başar “X THE END TİME” filmiyle dünyaya açılıyor
  • Magazin Name
  • Ali Başar “X THE END TİME” filmiyle dünyaya açılıyor

Ali Başar “X THE END TİME” filmiyle dünyaya açılıyor

ABONE OL
27 Eylül 2020 02:28
Ali Başar “X THE END TİME” filmiyle dünyaya açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyunculuğa 3 yıl ara veren ve gözlerden ırak Almanya’da yaşamını eşi ve kızıyla sürdüren Ali Başar, bir Hollywood yapımıyla geri dönüyor.  İzleyicinin “Asmalı Konak” dizisi ve sonrasında “Sultan” isimli dizi filmde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylan Ali Başar, “Kurtlar Vadisi GLADYO” ve yine pana filmin “Kurt Kanunu” isimli yapımlarla işinde zirveyi gördü. Oynadığı yapımlarda canlandırdığı karakterlerle unutulmazlar arasına giren Ali Başar, ara verdiği oyunculuğa bir Hollywood yapımıyla dönüyor.

Ali Başar 3 yıl aradan sonra Hollywood yapımı filmle setlere geri döndü

Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK’nın imzasıyla çekilecek olan “X- THE END TİME” isimli yapımda önemli bir rol ile dünya izleyicisinin karşısına çıkacak olan Ali Başar, hikayenin ve canlandıracağı karakterin kendisini çok etkilediğini ifade etti. Birçok Hollywood yıldızının, yapım dolayısıyla geleceği ülkemizde, Terminatör filminin güzel oyuncusu Kristanna Loken, Testere filminin başarılı dedektifi Costas Mandylor ve Tom Tidiman ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan usta oyuncu Ali Başar, Hollywood imkanlarıyla oyunculuğun daha keyifli olacağını ifade etti.

HOLLYWOOD İZMİR’İ KEŞFETTİ

Fragman çekimlerinin ve bazı sahnelerin İzmir’de yapılacağı “X- THE END TİME” isimli Hollywood yapımı için ülkemize gelecek olan yıldızların ayrıca güzel şehrimizi gezmek amaçlı planlar yaptığı bilinirken usta oyuncu Ali Başar “Hollywood güzel İzmir’imizi keşfediyor, sanat dünya tanıtımımız için önemli bir yol, bu filmle de bu görülecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.