“Aldatmak” dizisi kadrosuna iki güzel ve başarılı oyuncu dahil edildi

“Aldatmak” dizisi kadrosuna iki güzel ve başarılı oyuncu dahil edildi

Başrollerini Vahide Perçin ve Ercan Kesal’ın paylaştığı “Aldatmak” dizisi, ikinci sezonunda da izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Tims&B imzalı dizinin 60. bölümünde heyecan ve merak dolu anlar yaşanacak.

Murat Saraçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu diziye, Nedret ve Ahsen adında iki güzel kardeş dahil oluyor. Başarılı oyuncu Ecem Çalık Bereketoğlu’nun canlandıracağı Nedret, üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Işıltı Su Alyanak’ın hayat vereceği Ahsen ise Nedret’in kardeşi.

Başlarına gelen bir beladan dolayı Güzide’den (Vahide Perçin) yardım isteyecek olan iki kardeşin hikayesi, dizinin 60. bölümüne damga vuracak.

Yeni Karakterler Hikayeyi Nasıl Etkileyecek?

Nedret ve Ahsen’in hikayesi, “Aldatmak” dizisinin ana karakterleri Güzide ve Tarık’ın (Ercan Kesal) hayatını nasıl etkileyecek? İki kardeşin Güzide’den istediği yardım ne olacak? Bu soruların cevabı, dizinin yeni bölümünde izleyicilere yanıt bulacak.

İki Güzel Oyuncu Dizinin Kadrosuna Renk Katacak

Ecem Çalık Bereketoğlu ve Işıltı Su Alyanak’ın “Aldatmak” dizisine katılması, dizinin kadrosuna renk katacak. İki başarılı oyuncunun performansları, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın