AkvaDent Diş Polikliniği, Üstün Hizmetleriyle “Sağlıkta Mükemmellik Ödülü”nü Kazandı

AkvaDent Diş Polikliniği, olağanüstü hizmetleri ve yenilikçi yaklaşımıyla sağlık sektöründe öncü bir kurum olarak öne çıkıyor. Bu başarısını "Sağlıkta Mükemmellik Ödülü" ile taçlandırdı.

AkvaDent Diş Polikliniği, Üstün Hizmetleriyle “Sağlıkta Mükemmellik Ödülü”nü Kazandı
[Zürih, İsviçre 17.11.2023] – Sağlık sektöründe müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti ilke edinen AkvaDent Diş Polikliniği, sektördeki üstün performansı ve mükemmelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yenilikçi yaklaşımı ve hastalarına sağladığı benzersiz deneyim ile AkvaDent Diş Polikliniği,19.Avrupa Kaliteli Zirvesinde son olarak “Sağlıkta Mükemmellik Ödülü”nü kazandı.

Bu ödül, sağlık sektöründeki lider kurumların belirlendiği ve mükemmellik, yenilik ve hasta memnuniyeti gibi kriterlere dayanan titiz bir değerlendirme sürecinden sonra veriliyor. AkvaDent Diş Polikliniği, yüksek standartlardaki tedavi yöntemleri, uzman kadrosu ve hasta odaklı yaklaşımıyla bu ödülü hak etti.

AkvaDent Diş Polikliniği Genel Müdürü [Ümit EFE], bu ödülle ilgili olarak, “Müşteri memnuniyetini esas alarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı ve teknolojiyi yakından takip ederek tedavilerimizi sürekli geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu ödül, bize bu yolda ilerlediğimizi gösteriyor ve bizi daha da motive ediyor.” şeklinde konuştu.

Akva Diş Polikliniği, diş sağlığı alanında sunduğu yüksek kaliteli hizmetler ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla sektördeki öncü konumunu koruyarak, sağlıkta mükemmellik adına çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyor.

Bir yanıt yazın