DOLAR 32,3429 0.27%
EURO 35,1426 0%
ALTIN 2.308,071,36
BITCOIN 22867632.58282%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Akustikhane: Sinan Günel ve Yağmur Damla Aydın’ı müzikseverlerle tanıştırdı.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Akustikhane: Sinan Günel ve Yağmur Damla Aydın’ı müzikseverlerle tanıştırdı.

Akustikhane: Sinan Günel ve Yağmur Damla Aydın’ı müzikseverlerle tanıştırdı.

ABONE OL
26 Mayıs 2021 14:26
Akustikhane: Sinan Günel ve Yağmur Damla Aydın’ı müzikseverlerle tanıştırdı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akustikhane’nin Youtube kanalında başlattığı “Yeni Yerli” serisi, müzikseverler tarafından beğeniyle takip ediliyor. Kariyer yolculuğunun ilk basamaklarını tırmanan isimlerin kendi besteleri ya da sürpriz cover’larla karşımıza çıktığı “Yeni Yerli” sahnesinde yepyeni keşiflerin heyecanı yaşanıyor. Her hafta iki yıldız adayına yer verdiği dopdolu bir programla ilerleyen “Akustikhane: Yeni Yerli” serisi, son olarak Sinan Günel ve Yağmur Damla Aydın’ı müzikseverlerle tanıştırdı.

Akustikhane’nin müzikseverleri yeni isimlerle tanıştırmak amacıyla hazırladığı “Yeni Yerli” serisi, heyecan verici performanslarla devam ediyor. Paribu’nun katkısıyla hazırlanan serinin videoları Akustikhane Youtube kanalından izlenebiliyor.

Sinan Günel: Ayna grubunun unutulmaz şarkısını söyledi

“Yeni Yerli” serisi kapsamında 20 Mayıs Perşembe akşamı Akustikhane izleyicileri ile buluşan Sinan Günel, Ayna grubunun bir döneme damgasını vuran “Seni Çok Seviyorum” adlı şarkısını başarıyla yorumladı. Sinan Günel’in, “Aşkla Kandırma” adlı bestesi de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Sinan Günel Kimdir?

1993 yılında doğan Sinan Günel’in içindeki müzik aşkı, ilkokul yıllarında Türk Halk Müziği ile tanışması ve bağlamanın tınılarını duymasıyla ortaya çıktı. Lise yıllarında gitar çalmaya başlayan Sinan Güler, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde viyola ve piyano eğitimi aldı. Üniversite eğitimi sırasında bir yandan kendi şarkılarını yazan Sinan Güler, canlı performanslarla da sahne deneyimi kazandı. 40’ın üzerinde şarkısı bulunan genç müzisyen, kariyerini Kayseri’de sürdürüyor.

 

Yağmur Damla Aydın: Rihanna şarkılarını yeniden yorumladı

“Yeni Yerli” sahnesinde 24 Mayıs Pazartesi akşamı ise şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk ve dans gibi farklı sanat alanlarıyla da ilgilenen Yağmur Damla Aydın yer aldı. “Yeni Yerli” serisinin kendisine ayrılan dakikalarında, ünlü şarkıcı Rihanna’nın “Stay” ve “We Found Love” adlı şarkılarını seslendiren Yağmur Damla Aydın, başarılı yorumuyla izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Yağmur Damla Aydın Kimdir?

1994 yılında doğan Yağmur Damla Aydın, klasik bale ve modern dans eğitimleri ile dansa başladı. Ardından oyunculuk, piyano ve solfej eğitimleri aldı. Latin danslarının yanı sıra street jazz, hip hop, halk dansları ile ilgilendi. 2017 yılında havada akrobasiye merak saldı. Expo 2016’da Beyhan Murphy’nin projesi olan ve Emre Çelik’in yönetmen ve koreograflığını yaptığı “Sevgi Bahçesi” isimli çocuk müzikalinde 403 temsilde sahne aldı. 2018 yılında yönetmenliğini Yağmur Çağlan’ın üstlendiği “Entrika Kuntirika” isimli müzikalde Ayşen Gruda ile birlikte oyuncu ve dansçı olarak sahne aldı. Birçok reklam ve müzik klibinde oyuncu, dansçı ve akrobat olarak yer alan Yağmur Damla Aydın, havada akrobasi üzerine eğitim veriyor. Genç sanatçı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimini sürdürüyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.