“Akıl Bozan” filminin galası yapıldı

Elif Çakır ve Tolga Bengü'nün başrollerini paylaştığı "Akıl Bozan" adlı sinema filminin galası Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

“Akıl Bozan” filminin galası yapıldı

Senaryosunu Muammer Maden’in yazdığı yönetmenliğini Doğuş Arslan’ın yaptığı başlıca rollerini Elif Çapkın, Tolga Bengü, Emel Başkan, Seçil Çiftçi ve Ergülcan Akıncıoğlu’nun paylaştığı “ Akıl Bozan” adlı filmin galası Şişli Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Galaya bir çok seçkin isim katılırken film başlamadan önce yapım ekibi ve oyuncular açıklamalarda bulundular.

Kurban Bayramı nedeniyle birçok filmin vizyona sokulması yüzünden yapımcı firma ve dağıtımcı firmanın ortak kararıyla vizyon tarihinin ileri ki günlere alındığı bilgisine ulaşıldı.

Gala öncesinde yapımcı M. Nebi Filik başta olmak üzere Nazin Medya Film Yönetim Kurulu Başkanı İran sinemasının ünlü make-up sanatçılarından Nazanin Dousty, geceye katkı sağlayan Mesam Genel Başkanı Recep Ergül olmak üzere film ekibine ve geceye katılan herkese teşekkürlerini sundular.

Gecede kısa bir açıklama yapan Kafir, 3 Vakte Kadar, Kiki; Lanet-i Cin gibi sinema filmlerin ve Aşk Mantık İntikam, Seversin ve Menajerimi Ara gibi dizilerin sevilen oyuncusu Elif Çapkın “Zor şartlar altında tüm ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Umarım bu emeklerimizin karşılığını alkış olarak görürüz. Bu gecemizde bizi yalnız bırakmayan sizlere müteşekkiriz” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın