DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Akbank Sanat’tan “Sanatın Çocuk Gelişimine Katkısı Üzerine Ailelerle Sohbetler”

Akbank Sanat’tan “Sanatın Çocuk Gelişimine Katkısı Üzerine Ailelerle Sohbetler”

ABONE OL
12 Nisan 2021 23:18
Akbank Sanat’tan “Sanatın Çocuk Gelişimine Katkısı Üzerine Ailelerle Sohbetler”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, Nisan ayında “Sanatın Çocuk Gelişimine Katkısı Üzerine Ailelerle Sohbetler” semineri ile anne ve babaları sanat eğitiminin çocuklar üzerindeki etkisini keşfetmeye davet ediyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Sanat eğitiminin olağanüstü potansiyelini hatırlatmayı hedefleyen bu seminer ile aileler, çocuklarının yaratıcılıklarını nasıl olumlu yönde etkileyebilecekleri konusunda bilgi sahibi olacaklar.

Sanat eğitmeni Barış Karayazgan‘ın çevrimiçi gerçekleştireceği seminerde; çocukların sanat yaparken hayal güçlerinin nasıl kısıtlandığı, çocukların yaratıcılıklarına engel teşkil eden durumlar ve bu olası durumların nasıl aşılabileceği, çocukların sanat yaparken nasıl özgür olabileceği gibi konular ele alınacak. Program “Sanat nedir?” sorusuyla başlayacak ve insanlık tarihinin mağaralarda başlayan sanat macerasından yola çıkarak günümüze, eğitime ve çocuklara dair çok farklı, renkli, eğlenceli bir yolculuğu ebeveynlerle tanıştıracak.

Katılım kontenjanı 25 kişi ile sınırlı olan ve Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek seminer programına katılmak isteyen aileler akbanksanat@akbank.com adresi üzerinden başvurularını yapabilecekler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.