DOLAR 32,3779 0.17%
EURO 35,0405 -0.16%
ALTIN 2.324,660,24
BITCOIN 2270704-0.66674%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Actuate, Wesley Clover iş birliğiyle Türkiye’de Ar-Ge merkezi kurdu
  • Magazin Name
  • Genel
  • Actuate, Wesley Clover iş birliğiyle Türkiye’de Ar-Ge merkezi kurdu

Actuate, Wesley Clover iş birliğiyle Türkiye’de Ar-Ge merkezi kurdu

ABONE OL
28 Temmuz 2021 14:23
Actuate, Wesley Clover iş birliğiyle Türkiye’de Ar-Ge merkezi kurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk yazılım ve danışmanlık şirketi Actuate, dünyanın önde gelen Kanadalı yatırım portföylerinden Wesley Clover ile gücünü birleştirerek Türkiye’de Ar- Ge merkezi’ne imza attı. Ar-Ge merkezi, Wesley Clover’ın global girişim dünyasındaki uzmanlığı ile Actuate’in global Ar-Ge pazarındaki deneyimlerini bir araya getiren yeni bir oluşum olarak faaliyet göstermeye başladı.  Bu ortaklık, Wesley Clover’ın Türkiye’deki Ar-Ge merkezi olarak global pazardaki şirketlerine ve girişimcilere, büyüme ve gelişim odaklı teknoloji yol haritalarını hazırlayacak ve buna uygun ürünleri hayata geçirmelerini sağlayacak.

Actuate Kurucu Ortağı, Zeynep Sarılar, “Wesley Clover’ın girişim dünyasındaki uzmanlığı ile Actuate’in Türk Ar-Ge pazarındaki deneyimlerini bir araya getirerek kurduğumuz Ar- Ge merkezimiz, hem şirketimizi hem de iş ortaklarımızı dünya ligine taşıyacak. Türk bilişim sektörünün gücünü, dünya ligine ulaştırmak için adeta bir kuluçka görevi görecek. Aynı zamanda start-up’ların yeteneklerini ve fırsatları keşfetmelerine yönelik kılavuzluk yapacak” dedi.

2016’dan bu yana iş ortaklarının ihtiyaçlarına yönelik sürdürülebilir ürün geliştirme ve ürünleştirme konusunda ve bu ürünlerin ticarileşmesine yönelik hizmetler sunan Actuate, dünya devi Wesley Clover ile Türkiye’de Ar-Ge merkezi kurulmasına yönelik iş birliğine gitti. Wesley Clover’ın global girişim dünyasındaki uzmanlığı ile Actuate’in global Ar-Ge pazarındaki deneyimlerini bir araya getirerek kurulan Ar-Ge merkezi, faaliyete başladı. Bu iş birliği ile Wesley Clover, teknoloji girişimleri portföyüne yenilerini eklerken, global start-up’ları Türkiye’ye kazandıracak. Ayrıca, Türkiye’den dünyaya açılmak isteyen start-up ve scale-up’lar için de bir kaldıraç etkisi yaratılması hedefleniyor. Ar-Ge merkezinde teknoloji uzmanları ve yazılımcılar istihdam edilecek.

Actuate olarak, iş ortaklarının fikirlerinin yenilikçi ürün ve hizmetlere dönüştürülmesi ve geliştirilmesi yönünde verdikleri hizmetle girişimciliği ve büyümeyi destekleyen bir yaklaşım sergilediklerini vurgulayan Actuate Kurucu Ortağı Zeynep Sarılar, bu iş birliğinin kazanımlarına ilişkin şu bilgileri verdi:

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.