DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2263139-0.59128%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

ABD’de TRT muhabiri vuruldu

ABONE OL
2 Haziran 2020 13:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir polis memurunun dizlerini boğazına bastırarak siyahi Amerikalı George Floyd’u öldürmesinin ardından ABD’nin tüm eyaletlerinde başlayan ırkçılık karşıtı protestolara karşı polisin uyguladığı şiddet her geçen gün daha da artıyor.

Minneapolis ve Washington’da göstericilerin protestolarını görüntülemek isteyen TRT World muhabirleri polisin attığı plastik mermi ve gaz fişekleri sonucu yaralandılar.

TRT World’un Washington muhabiri olarak görev yapa Sally Ayhan, Beyaz Saray önünde halkın protestolarını canlı yayında aktarmak isterken Amerikan polisinin olayların başladığı günden bu yana basın muhabirlerine karşı uyguladığı en sert ve acımasız müdahalelerinin kurbanı oldular. Polisin müdahalesi sonucu bir çok protestocu ile birlikte atılan plastik mermilerle TRT World Muhabiri göğsünden ve bacağından yaralanırken Minneapolis’te görev yapan TRT World muhabiri Lionel Donovan’da kasığına isabet eden plastik bir mermi sonucu yaralandığı öğrenildi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.