A.Z Art Akademi’den sıra dışı sergi

A.Z Art Akademi’nin geleceğin ressamları ve annelerinin eserlerini aileleriyle ve sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor

A.Z Art Akademi’den sıra dışı sergi

A.Z Art Akademi çocuklarımızın sanat dünyasının büyülü dünyasına giriş yapmalarını sağlamaya devam ediyor.

 

4-12 yaş aralığında bu dönem A.Z Art Akademi’de eğitim alan geleceğin sanatçılar veı anneleri yaptıkları eserleri 02 Haziran 2024 tarihinde hem aileleriyle hem sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Bir aile ortamında verilen anneler ve çocuklarına verilen eğitimler sonrasında yaptıkları çalışmaların bir sergi ile taçlandırılmasının heyecanını yaşayan minik sanatçılar ve annelerin sergisine katılımın yüksek olması bekleniyor.

 

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan A.Z Art Akademi kurucularından Aida Navidi “sanatın büyülü dünyasında nasıl adım atmaları ve profesyonel bir sanat hayatına devam etmeye ve hayal gücünü yükseltmeye ve sanata çevirmeye felsefemiz. Burada sadece minik sanatçılarımıza değil aynı zamanda annelerine de seçtikleri branşlarda yeteneklerini geliştirmelerine destek olurken onlara sanatın büyülü dünyasında kalıcı adımlar atmaları için destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Sergimiz ile 29 öğrencimizin ve annesinin resim, heykel ve seramik alanlarında elde ettiği başarıları bir araya getiriyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

İletişim Bilgileri:

Adres: Şenlikköy, Şenlikköy (Florya) mahallesi, Billur Sk. No: 2 D:aire: 1, 34153 Bakırköy/İstanbul

Gsm: 0552 465 1360 – 0551 060 1923

Instagram: @a.z_art_academy_aida_navi

Bir yanıt yazın