DOLAR 32,3781 0.14%
EURO 35,0491 -0.16%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2271728-0.59687%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

47 ülkeye ihraç yapan firmaya “Yılın En İyi Medikal Firması” ödülü

47 ülkeye ihraç yapan firmaya “Yılın En İyi Medikal Firması” ödülü

ABONE OL
21 Aralık 2021 01:00
47 ülkeye ihraç yapan firmaya “Yılın En İyi Medikal Firması” ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Pandemi döneminde ürettiği koruyucu ürünleri Dünya’ya ihraç eden firmalar arasında yer alan Mirbey Group, “Yılın En İyi Medikal Firması” ödülüne layık görüldü.

5. Uluslararası Kalite Ödül Töreni, “Kadına Şiddete Hayır” sloganıyla Crazy Production Organizasyon şirketi tarafından İstanbul’da bir otelde düzenlendi. Sunuculuğunu Şenol İpek ve Tuğba Özay’ın yaptığı ödül töreninde “Yılın En İyi Medikal Firması” ödülü, Mirbey Group Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Parlakyiğit‘e teslim edildi. Parlakyiğit, ödülünü Şenol İpek’in elinden aldı.

47 ülkeye ihracat yapan, binlerce kişiye de istihdam sağlayan Mirbey Group International şirketi, pandemi döneminde ürettiği maske, tulum, cerrahi önlük vb. gibi koruyucu ürünleri Dünya’ya ihraç eden firmalar arasında yer almıştı. Şirketin 15 farklı gruptan oluştuğunu belirten Mirza Parlakyiğit, “Bundan sonraki sürecin daha sancılı geçmemesi ve zarar vermemesi için lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim” dedi. Gecede Atiye Deniz, Berdan Mardini, Murat Yıldırım, Ayçam, Ebru Keskin, Taladro, Hülya Polat, Görkem Sevindik, Mert Öcal, Aslıhan Karalar, Mazhar Alanson gibi ünlü isimler katıldı ve ödüllerini aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.