DOLAR 32,5673 0.25%
EURO 34,7644 -0.03%
ALTIN 2.489,740,22
BITCOIN 20475172.35151%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

3D YAZICI ABS BASKI KABİNİ  3D HOUSE BOX SATIŞTA !

3D YAZICI ABS BASKI KABİNİ  3D HOUSE BOX SATIŞTA !

ABONE OL
4 Haziran 2022 00:31
3D YAZICI ABS BASKI KABİNİ  3D HOUSE BOX SATIŞTA !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ender 3D ABS Baskı Kabini| Kullanılmakta olan materyal olarak oldukça esnek ve bir o kadar da sağlam malzeme olmaktadır. Bu sayede ergonomik bir yapıya sahip olup kolaylıkla küçülüp büyüyebilme özelliğine sahiptir. Evinizde veya iş ortamınızda fazla yer kaplamadan kullanım haline geçebilmeniz mümkün bir haldedir. Karşılaşabilecek olduğunuz birçok sorunu ortadan kaldırma amaçlı tasarlanmıştır. Dışarıdan bakıldığında bir dağ evi tasarımı şeklinde gözükmektedir. Bu oldukça dekoratif bir şekilde kullanılmasına da olanak sağlamaktadır. Kılıf yapılarının sağladığı en önemli özelliklerinden birisi de cihazlarınızın daha güvenli şekillerde muhafaza edilmesini sağlamasıdır. Genel olarak su geçirme gibi sorunları bulundurmamaktadır.

3D Yazıcı

İç kısmında yer alan yapı koruyucu bir folyo ile tasarlanarak üretilmektedir. Bu sayede herhangi bir sıvı ile temasında cihaza bir sorun teşkil etmeyecektir. İçeriye sıvı almadığı gibi kendi dış katmanında da sıvıyı absorbe edecektir. Sadece sıvı değil nem ve tavan kısmından gelebilecek her türlü akıntılara karşı da koruma sağlamaktadır. Ayarlanabilir ölçü özelliği sayesinde küçülüp büyütebilme gibi imkanlarınız da bulunmaktadır.

3D Yazıcı nedir

Two Trees ABS Baskı Kabini sayesinde istediğiniz yere kendinize göre yerleştirme seçeneklerini yapabilirsiniz. Her türlü marka ve modele göre ayarlanması yönünden müşterilerin en çok kolaylığına giden özellik olmaktadır. Cihazınızın dışarıda kalabilecek parçalarına da içerisine alarak koruma katmanı yaratmaktadır. Tasarım harikası kılıfın üst kısmında bulunan şeffaf penceresi sayesinde yazıcınızın ne durumda olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Arka tarafına eklenmiş olan cep bölümü sayesinde yedek parçaları veya küçük ürünleri buraya katabilirsiniz. Siparişlerinizi vermeden önce web sitesi üzerinden resim galerisine göz atarak ürünün güncel fotoğraflarına erişebilirsiniz.

3D Yazıcı fiyatı

3D House Box | 3D Yazıcı ABS Kılıfı

Diğer türlerine göre çok daha farklı bir yapıda bulunması açısından cihazlarınızın korunmasını farklı şekillerde sağlamaktadır. Dağ evi tasarımı bulundurması yönünden rahatlıkla yerleştirme seçeneğiniz bulunmaktadır. İstediğiniz gibi ebatlarını ayarlayıp değiştirme özellikleriniz mevcut haldedir. Bu sayede cihazlarınızda değişiklik yapsanız bile bu ürün sayesinde uygun yapıya getirmenizi sağlanacaktır.

Ender 3 ABS Baskı Kabini kaliteli işleyişi sayesinde müşterilerin ürünlerini kısa süreler içerisinde teslim etmektedir. Teslim aldığınız siparişlerinizi nasıl kuracağınıza dair bir kitapçık kargo içinde tarafınıza iletilecektir. Veya isterseniz site içerisinde whatsapp destek hattından her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Bünyemizde yer alan kılıf modelleri cihazlarınızın her türlü darbeye karşı korunmasını desteklemektedir. Dolayısıyla istenmeyen durumlarda cihazlarınızın son derece korunaklı halde bulunmasını desteklemektedir.

3D Yazıcı abs

Ender 3 Yazıcı Kılıfı kullanmış olduğunuz cihazlarınızın ek parçalarını veya dışarıda kalabilecek kısımlarını da içerisine alarak güvenli hale getirecektir. Sorun yaşamadan üst bölmesinde bulunan şeffaf pencereden istediğiniz zaman kontrol yapabilirsiniz. Kılıf ebatını değiştirmek istediğinizde kolaylıkla kılıfı içe kaplama yaparak yükseklik veya genişliğini rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Eski haline getirmek istediğinizde aynı hamleyi tersi yönünde yaparak değiştirebilirsiniz. Herhangi bir karışıklık durumunda sitenin iletişim bölümünden yardım almanız da sağlanacaktır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.