DOLAR 32,3315 0.24%
EURO 35,0829 -0.15%
ALTIN 2.296,900,87
BITCOIN 22843340.80508%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

30 Ağustos Beşiktaş’ta zafer yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseriyle kutlandı
  • Magazin Name
  • Magazin
  • 30 Ağustos Beşiktaş’ta zafer yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseriyle kutlandı

30 Ağustos Beşiktaş’ta zafer yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseriyle kutlandı

ABONE OL
31 Ağustos 2022 07:27
30 Ağustos Beşiktaş’ta zafer yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseriyle kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü Zafer Yürüyüşü ve Kenan Doğulu konseri ile kutladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da etkinliklere katılarak komşularıyla beraber 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu paylaştı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Büyük Taarruz’da elde edilen büyük zaferin 100’üncü yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı Beşiktaş’a yakışır bir şekilde kutlandı. Kutlamalar Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde yapılan resmi törenle başladı. İlçe protokolünün katıldığı törende Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaş Atatürk Cumhuriyet ve Demokrasi Anıtı’na ilçe halkı adına çelenk sundu.

Kutlamalar, saatler 20.00’ı gösterdiğinde Şairler Sofrası Parkı’nda halk oyunları gösterisinin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın öncülüğünde ‘Zafer Yürüyüşü’ ile devam etti. Bando takımının eşlik ettiği yürüyüşte yurttaşlar ellerinde Türk bayrakları ile marşlar söyleyerek Başkan Rıza Akpolat ile birlikte Barbaros Meydanı’na yürüdü.

Kenan Doğulu’dan Dev Konser

Türk pop müziğinin en güçlü yorumcu, besteci ve müzisyenlerinden Kenan Doğulu, Barbaros Meydanı’na kurulan dev sahnede hem şarkılarıyla hem de sahne performansıyla Zaferin 100. yıl dönümü kutlamalarında coşkulu anların yaşanmasını sağladı. On binlerce kişinin ellerinde bayraklarla katıldığı Zafer Bayramı konserinde Kenan Doğulu, şarkılarıyla temposu bir an bile düşmeyen muhteşem bir görsel ve işitsel şölen sundu.

Zafer Bayramı konserine “10. Yıl Marşı” ile başlayan Doğulu, alanı dolduran coşkulu kalabalığa yıllarca hafızalardan silinmeyecek bir kutlama yaşattı. Kenan Doğulu, 10.Yıl Marşı’nın ardından Zülfü Livaneli saygı albümü için seslendirdiği “Özgürlük” şarkısını söyledi. Beşiktaş’ta Zaferin 100. Yılını kutlamak için toplanan binlerce kişi, Kenan Doğulu’nun geniş repertuarı, enerjisi ve söylediği marşlar eşliğinde muhteşem bir akşam geçirdi.

Kenan Doğulu, Zafer Bayramı’nın 100. yılını, “100 yıl önce bugün, büyük bir mücadeleyi zafere dönüştürerek tarihin akışını değiştiren Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı sevgi, saygı ve minnetle anıyorum. Zaferin 100. yılı kutlu olsun.” sözleriyle kutladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.