DOLAR 32,3834 0.18%
EURO 35,0000 -0.26%
ALTIN 2.324,440,23
BITCOIN 2265534-0.82581%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

14 Mart Tıp Bayramı Bakırköy’de kutlandı
  • Magazin Name
  • 14 Mart Tıp Bayramı Bakırköy’de kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı Bakırköy’de kutlandı

ABONE OL
14 Mart 2021 18:12
14 Mart Tıp Bayramı Bakırköy’de kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi girişi önünde bulunan, Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları için Kasım ayında açılışı gerçekleştirilen ‘Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı’nda yapılan anma ve kutlama törenine sağlık emekçileri, Sağlık Odaları Temsilcileri, Milletvekilleri ve STK’lar katıldı.

 Törende konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, tüm sağlık çalışanlarının pandemi süresince göstermiş oldukları olağanüstü çabaya, hem bir hekim olarak hem de bir kamu yöneticisi olarak şükranlarını sunduğunu belirterek: “Dünyanın birçok gelişmiş ülkesine oranla pandemi sürecini bu kadar iyi yönetiyor olmamızın arkasındaki yegane gerçek; Cumhuriyetimizin kazanımları, kamucu sağlık politikalarının gücü, yaşanan birçok sıkıntıya rağmen gösterilen özverili çalışmalardır. Bundan sonra da aynı titizlikle çalışacaklarına inandığım sağlık çalışanlarının, daha iyi şartlarda, daha iyi özlük ve sosyal haklarına kavuşabilmeleri için yapılması gereken her türlü iyileşmeyi destekleyeceğimizin sözünü vermek istiyorum” dedi.

“Sağlıkta Şiddete ve Saygısızlığa Karşı Mücadeleye Devam Edeceğiz”

Pandemi süresi boyunca gece gündüz demeden, mesai kavramı gütmeyen sağlık çalışanlarına Tıp Bayramı vesilesiyle tekrar şükranlarını sundukların dile getiren Kerimoğlu: “Sağlıkta şiddete, sağlık çalışanlarına karşı saygısızlıklara, gösterilen onca fedekarlığa rağmen onlardan esirgenen özlük ve sosyal haklar için hep birlikte mücadale etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.