N1 Aşk Radyo

Yönetmen Nihat Alptekin’in Ödüllü Oyunları Avrupa’dan Kuzey Kıbrıs’a Uzanıyor

Yönetmen Nihat Alptekin’in Ödüllü Oyunları Avrupa’dan Kuzey Kıbrıs’a Uzanıyor

Raif Akyüz’ün haberine göre ödüllü Tiyatro Yönetmeni Nihat Alptekin’in yönettiği Yenilmez, Geç Kalanlar, Miss Turkey adlı yetişkin oyunları, Sesler Ülkesi ve Çöpsüz Dünya adlı çocuk oyunları ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

Daha çok toplumcu gerçekçi hikayeleri seçen ve seyirci ile buluşturan bu bağlamda tiyatro sanatının dönüştürücü gücüne inanan Nihat Alptekin dünya ve ülkemiz tiyatro yazarlarını güncel olarak takip ettiğini ve günümüzün önemli kavramlarını içeren metinler aradığını ifade ediyor.

2025 yılında Frankfurt Türk Tiyatro Festivalinde seyirci ile buluşan ve dakikalarca ayakta alkışlanan Yenilmez oyunundan sonra Nisan Ayında Ödüllü Çocuk Oyunu Sesler Ülkesi adlı oyun Kuzey Kıbrıslı seyirci ile buluşacak.

Raif Akyüz / Magazinname.com

Bir yanıt yazın