“Absent” prömiyerini yaptı

“Absent” prömiyerini yaptı

Pınar Çekirge’nin haberine göre “Sanat suçtur, öyleyse tiyatroya gelin ” sloganıyla 1990’dan bugüne perdesini hep açık tutan Oda Tiyatrosu bu defa da neşeli, eğlenceli bir komedi ile tiyatro severlere ‘ merhaba ‘ diyor.

Kaan Erkam’ın yazdığı, Neşe Aydınlar’ın yönettiği, ses ve ışık tasarımını Tuana Alli’nin, super vizörlüğünü Taha Aykın’ın üstlendiği ” Absent ” adlı oyunda Derya Deniz Taş ve Oktay Kılınç ‘ Ezgi ‘, ‘ Savaş ‘ karakterlerini başarıyla yaşar kılmışlar.

Kaan Erkam’ın yirmili yaşlarında yazdığı piyesi tüm sıcaklığıyla sahneye taşıyan Neşe Aydınlar ayrıca kutlanmayı hak ediyor.Bu arada hemen belirteyim, Ceylan Ece’nin yıllar önce yorumladığı ” Kimsin Sen ? ” şarkısını yeniden hatırlamak da hoş bir sürpriz oluyor.

Tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyuna pop müziğin genç ve başarılı isimlerinden biri olan Dimaze Duruk’da katıldı. Oyunun başrollerini üstlenen Oktay Kılınç ve Derya Deniz Taş’ın yakın arkadaşı olan Dimaze Duruk onları bu önemli günlerinde yanında olarak dostluğunu da bir kez daha gösterdi.

“Absent” oyununun konusu;

Tek gecelik bir beraberliğin alkol vurgunu bir sabahına uyanmıştı Ezgi ve Savaş.Birbirlerini tanımıyorlardı bile…birbirleri için ‘öteki’ydiler ve bir o kadar da ‘ iki yabancı ‘.Birbirlerinin tarihlerine yazıldıklarının farkında bile değildiler.

Pınar Çekirge / Magazinname.com

Bir yanıt yazın