Reway Ankara Spor Salonu ile Bedeninize İyi Bakın

Ankara spor salonu denince akla gelen Reway Club ziyaretçilerine son derece modern ve şık salonunda, alanında uzman eğitmenlerin gözetiminde, lüks bir spor deneyimi sunuyor.

Reway Ankara Spor Salonu ile Bedeninize İyi Bakın

PT fitness’tan pilatese uzanan geniş bir spektrumda hizmet veren Reway spor salonu hem güçlenmenize ve esneklik kazanmanıza hem de sakatlıktan uzak bir spor deneyimi yaşayarak zihninizi dinlendirmenize olanak sağlıyor. Reway bünyesindeki sayısız olanak ve eğitmen sayesinde hem kas iskelet sisteminizi hem de zihninizi güçlendirebilirsiniz. Gelin, Reway Club bünyesindeki spor olanaklarına ve hizmetlere birlikte göz atalım.

Ankara Spor Salonu Reway ile Benzersiz Fitness Deneyimi

Fitness sporu son yıllarda bu sporu doğasından uzaklaştıran ve sporun bedenimize sağlayacağı faydalardansa kozmetik kaygılarına odaklanan yanlış bir anlayışın tahakkümüne girmiş durumda. Reway Club bu anlayışı reddediyor ve bedeninize sağlayacağınız kazanımların zihninize sağlayacağınız kazanımlarla bütünleşerek daha faydalı bir deneyim sunacağının bilincinde hizmetler sunuyor.

Motivasyonun ve dinginliğin aynı bünyede buluştuğu Reway Club, fitness hizmetleri ile hem modern hem de sağlıklı ve güvenli bir deneyim sunuyor. Gelin, Reway Club’ın fitness olanaklarına ve size sağlayabileceği faydalara birlikte göz atalım.

PT Fitness: Profesyonel Bir Deneyim

Ankara spor salonu Reway Club bünyesinde yer alan profesyonel ve sertifikalı eğitmenler sayesinde spora başladığınız ilk günden itibaren vücudunuzdaki değişimi gözlemleyebilirsiniz. Tüm profesyonel ölçümlerin yapılmasıyla başlayan fitness süreciniz eğitmeninizin ihtiyaç ve isteklerinize uygun bir beslenme ve antrenman programı oluşturmasıyla devam ediyor. Bu program doğrultusunda planlanan sürecinizde hem bedeninizi hem de zihninizi güçlendirebilirsiniz.

İlk günden itibaren sakatlık riskinden uzak, eklemleriniz için güvenli sınırlarda planlanan sürecinizde zaman içerisinde güçlendiğinizi, esneklik kazandığınızı ve kendinizi daha sağlıklı hissettiğinizi göreceksiniz. Bu yolculuğunuzda ise Reway Club’ın PT’leri her daim yanınızda olacak. Siz de Reway Club’la spor salonuna girin ve sağlığınıza uzanan yolculuğunuzda ilk adımınızı atın, spor salonu hakkında bilgi almak için tıklayınız!

Beslenme Bedeniniz İçin Çok Önemli

Reway Club, fitness sürecine yalnızca antrenmandan ve kas büyütmekten ibaret bakan ekolün tam karşısında, bu sürece bir bütün olarak yaklaşan bir konumda yer alıyor. Reway Club bünyesindeki NASM sertifikalı eğitmenler size sadece bir antrenman programı sunmakla kalmayıp, bu programı destekleyebilecek bir beslenme ve takviye listesi de oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Elbette Ankara spor salonu Reway Club ziyaretçilerinin beslenme ihtiyaçlarına da yardımcı oluyor. Reway Club bünyesindeki profesyonel şefler aracılığıyla hem isteklerinize hem de ihtiyaçlarınıza uygun, son derece sağlıklı öğünler tüketebilirsiniz. İlaveten, bu öğünler fitness programınıza entegre olacak biçimde planlanabilir ve kazanımlarınızın sürekli olmasında size yardımcı olabilir! Siz de Reway Club’ın ayrıcalıklar dünyasına adımınızı atın ve beden sağlığınıza giden bu yolculuğunuza başlayın!

Reway Pilates ile Esneklik Kazanın

Reway Club, kas iskelet sisteminin güçlenmesinde gereken tek olgunun kasların hacmen büyümesinin olmadığının, aynı zamanda esneklik kazanmanın da son derece önemli olduğunun bilincinde hareket ediyor. Pilatesi tercih ederek hem bünyenizi sakatlıklardan uzak tutabilir hem de esneme ve rahatlama hareketleri ile zihninizi ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Gelin, Reway Club bünyesindeki pilates olanağını birlikte inceleyelim.

Esneklik Kazanın

Pilates, dünya genelinde faydaları ve getirileri kabul görmüş, artık profesyonel sporcular tarafından da tercih edilen, düşük tempolu ve dinlendirici bir spor disiplini. Kasları büyütmek yerine esneklik ve güç kazandırmak üzerine kurgulanmış bu disiplin; zıplama, esneme, uzanma gibi hareketlerinizde iyileştirmeler sağlayabilir ve fitness yolculuğunuzu tamamlayıcı bir konumda yer alabilir.

Profesyonel basketbolcular, futbolcular ve daha birçok spordan atlet tarafından tercih edilen pilates, Reway Club bünyesindeki profesyonel eğitmenler aracılığıyla sizin de beğeninize sunuluyor. Siz de profesyonel sporcular gibi kas iskelet sistemini sağlıkla desteklemek ve esneklik kazanmak isterseniz Reway’in alanında uzman eğitmenlerine başvurabilir, verimli ve faydalı bir antrenman programı oluşturmak için danışmanlık alabilirsiniz.

Sakatlık Riskinizi Azaltın

Son yıllarda temaslı sporların şiddeti arttıkça ve besin takviyelerine erişim kolaylaştıkça, sporcu performansları da dolaylı olarak yukarı çıkıyor. Profesyonel spor müsabakaları eskiye kıyasla daha çekişmeli, daha sert ve daha temaslı geçiyor. Elbette bu da sporcuların sakatlanma riskini yükseltiyor. Pilates ve benzeri esneme odaklı disiplinler sayesinde hem profesyonel atletler hem de hobi için spor yapan bizler sakatlık riskinden uzak durabiliyoruz.

Ankara spor salonu Reway Club, sporun sağlık ve dinginlik ögelerine son derece önem veriyor ve bunu gerçekleştirebilmek için bünyesinde alanında uzman pilates eğitmenleri barındırıyor. Eğer sakatlıktan uzak, sağlıklı ve dinç bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, Reway Club’dan pilates hizmeti alarak vücudunuzun direncini yükseltebilirsiniz. Siz de Reway Club’a gelin ve dinç bir vücuda giden yolda ilk adımınızı atın!

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)

Reway Club’da Grup Dersleri Mevcut Mu?

Elbette. Kişisel ve özelleştirilmiş bir spor deneyimi sunan Reway Club hem sosyalleşebileceğiniz, hem de kendinizi motive edebileceğiniz grup dersleri de barındırıyor. Bisiklet ve yoga gibi grup dersleri aracılığıyla hem Reway’deki ziyaretçilerle vakit geçirebilir hem de daha da motive olarak sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Reway Club Spor Salonu Hijyenik Mi?

Son derece. Reway Club bütün hizmetlerini ve olanaklarını ziyaretçilerinin konforunu düşünerek tasarlıyor. Hijyenin bu konforu sağlamadaki önemini bilen Reway Club, spor salonunun son derece temiz ve hijyenik olmasına sürekli dikkat ediyor.

Spor Salonunda Kişisel Antrenör Hizmeti Var Mı?

Elbette. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Reway Club’ın kişisel antrenörleri fitness’tan yogaya, pilatesten beslenmeye uzanan geniş bir spektrumda sizlerin ihtiyaç ve isteklerini karşılamak için hazır bulunuyor. Hangi alan ve disiplinde spor yapmak isterseniz isteyin, ihtiyaçlarınıza karşılık verecek bir eğitmeni Reway Club’da mutlaka bulacaksınız!

 

Bir yanıt yazın