Davut Güloğlu’u genel seçimlere 3.5 yıl kala milletvekili adaylığını açıkladı

Davut Güloğlu’u genel seçimlere 3.5 yıl kala milletvekili adaylığını açıkladı

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı olan şarkıcı Davut Güloğlu’u genel seçimlere 3.5 yıl kala milletvekili adaylığını açıkladı. İddialı açıklamaları ile 31 Mart seçimlerinde en çok konuşulan ünlü şarkıcı seçilmeyerek hayal kırıklığı yarattığı Düzce’den bu kez milletvekili seçilmek istediğini söyledi. Güloğlu ” Ben siyasetçi değilim. Ben halkın ozanıyım. Milletimizin derdini anlatan ve dermanını arayan bir temsilciyle karşılaşamadık.Bu nedenle milletimizin derdini, ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayabilmek için milletvekili olmamız gerekiyorsa; milletin vekili oluruz” dedi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Davut Güloğlu milletvekili adaylığını açıkladı. Müzik kariyerine ara vererek kendini tamamen siyasete adayan şarkıcı Düzce için elinden geleni yapacağını söyledi. Milletvekili seçimlerine uzun bir süre olmasına rağmen adaylığını açıklayan şarkıcı kentin diğer vekillerinin iş yapmadığını da belirtti. 7 Mayıs 2028 tarihinde yapılacak seçimlerde adaylığını açıklayan Güloğlu ” Ben siyasetçi değilim. Ben halkın ozanıyım.Bu düstur ile sokaklarını, caddelerini ve evlerini boş bırakmadığımız Düzce’mizde, vatandaşımızla kucaklaştık ve unutulmaz anılar biriktirdik. Tüm bu süreçte Düzce’min yaşadığı problemlere ve sorunlara bizzat şahitlik ettim. Milletimizin derdini anlatan ve dermanını arayan bir temsilciyle karşılaşamadık.Bu nedenle milletimizin derdini, ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayabilmek için milletvekili olmamız gerekiyorsa; milletin vekili oluruz !Milli Görüş bizleri nerede görevlendirirse orada mücadele etmeye devam ederiz. Hatıralarımızın taze olduğu ve gerçekten derdini haykırmak için bir vekile ihtiyaç duyan Düzce’miz elbette gönlümden geçen ilk şehirlerden biridir. Lakin son söz Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a ait olmakla beraber; ülkemiz için en hayırlı olanı Genel Başkanımızın takdirleriyle tercih edeceğimizden şüphemiz yoktur ” dedi.

En çok oy alan ikinci aday olmuştu

Düzce Belediyesi için Yeniden Refah Partisinden aday olan Davut Güloğlu yüzde 29,77 oy alırken , AK Parti adayı Faruk Özlü yüzde 40,22 alarak başkan seçilmişti.

Bir yanıt yazın