Beybida ile Lavanta bahçelerinde doğuma hazırlık eğitimi

Anne Bebek Eğitim ve Haber Portalı www.beybida.com , doktorlar, hemşireler ve alanında uzman eğitmen kadrosu ile ailelere kılavuz olmayı amaçlıyor

Beybida ile Lavanta bahçelerinde doğuma hazırlık eğitimi

Anne Bebek Eğitim ve Haber Portalı www.beybida.com , doktorlar, hemşireler ve alanında uzman eğitmen kadrosu ile ailelere kılavuz olmayı amaçlıyor. Uzman kadrosu eşliğinde ailelere online eğitimler organize eden beybida.com, katılımcıları ile Lavanta Aşkı’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Gebelik dönemi ve doğum yöntemleri hakkında çok detaylı bir eğitim veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Deniz Yıldıran Sarıcı katılımcılar tarafından gelen tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

Beybida.com’un doğum koçu Sinem Uzan, hamilelik dönemi ve doğum anında doula desteğinin önemini katılımcılar ile paylaştı.

Anne Bebek Eğitim Hemşiresi Tuğçe Atak, yenidoğan bebek bakımı ve emzirme süreci ile ilgili tüm detayları bebek bekleyen katılımcılarımız ile paylaştı. Babalarında bebek bakım sürecinde yardımcı olmaları gerektiğini vurgulayan Tuğçe Atak, etkinlik esnasında babalara bebek bezi değiştirme yarışması düzenledi. Renkli görüntülere tanık olunan etkinlikte sponsor markaların yarışmacılara hediyeleri oldu.

Nefes Terapisti ve Yoga Eğitmeni Nilay İnanca, anne adaylarına doğumu kolaylaştırması için nefes teknikleri eğitimi verdi. Lavantaların mis gibi kokusu ve gün batımı eşliğinde doğum korkularından arınmaları için günü meditasyon ile taçlandırdı.

Fotoğraf Sanatçısı Nilay Yıldırım ise etkinlik boyunca tüm anları ölümsüzleştirdi.

Beybida.com Yayın Yönetmeni Özlem Genç Salcı’ nın organize ettiği etkinliğe ilgi oldukça büyüktü. Etkinliğe; Hipp, Owli, Önlem Bebek Bezi, Findia, İşbir Yatak, Gelateria Bonacci, Mochi, Doğadan gibi çok değerli anne-bebek dostu markalar destek verdi. Doğuma Hazırlık Eğitimi 2 için hazırlanan beybida.com ekibi, bir sonraki etkinliklerini Ağustos ayı içinde gerçekleştirecek.

Bir yanıt yazın