Erdal Ayna “Öğrenci Evi” dizisi hakkındaki duygularını açıkladı

Öğrenci Evi dizisi ile pandemi döneminde setlere geri dönen başarılı oyuncu Erdal Ayna duygularını tüm içtenliğiyle açıkladı.

Erdal Ayna “Öğrenci Evi” dizisi hakkındaki duygularını açıkladı

Türkiye’nin yeni dijital platformu Exxen birbirinden iddialı yapımlarla yayın hayatına geçerken bu dizilerden birisi de “Öğrenci Evi” adlı dizi oldu.

Dizi kadrosunda genç oyuncuların yanı sıra dizi ve sinema dünyasının önemli isimlerininde rol aldığı dizide başarılı oyuncu Erdal Ayna’da rol aldı.

Erdal Ayna “Öğrenci Evi” adlı dizi hakkında duygularını “ Bir oyuncu için sahnesiz, setsiz kalmanın tarifi yoktur. Bu bir çocuğun en çok sevdiği, duygusal bağ kurduğu oyuncağının elinden alındığında yaşadığı psikolojiye benzer. Ne demek istediğimi herkes anlar çünkü herkesin çocukluğunda duygusal bağ kurduğu bir oyuncağı mutlaka olmuştur. Dizi için ilk teklif geldiğinde gerçekten mutlu oldum. Zira pandemi nedeniyle uzun bir süre setlerden uzak kalmış bir oyuncu olarak tekrar set ortamını yaşamak benim için çok anlamlıydı” dedi.

Erdal Ayna Ogrenci Evi
Erdal Ayna Ogrenci Evi

Açıklamalarına devam eden Erdal Ayna “Bir dramaturg değilim ama iyi bir izleyici olduğumu düşünüyorum. Ülkemizde doğru argümanlar(  yönetmen, oyuncu senaryo ve yapımcı vs.) bir araya gelince evrensel ölçülerde dizi ve sinema filmleri yapılabiliyor. Bunun bir çok örneği de var. Son yıllarda gerçekten çok başarılı içerikler üretiliyor ülkemizde. Ben doğru argümanların bir arada olduğu bir projede yer aldığımı düşünüyorum. Bu projede bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Bir oyuncuyu en çok içindeki heyecanını kaybetmesi yaralar.

Uzun süre setlere ara verince en çok korktuğum şey buydu. Bunca olanaksızlık, olumsuzluk içinde “ya heyecanımı kaybedersem.” diye çok korkuyordum. Heyecanımı tekrar kazanmama vesile olduğu için Öğrenci Evi dizisi benim için çok anlamlı bir proje.ve bu projeye emek veren herkesin emeklerine teşekkür ediyorum.” dedi

Bir yanıt yazın