DOLAR 32,3185 0.2%
EURO 35,1225 -0.03%
ALTIN 2.294,650,77
BITCOIN 23048032.07328%
İstanbul
19°

AÇIK

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Keişan § Redo’dan beklenen EP: “Karantina”

ABONE OL
2 Ağustos 2020 17:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

rap müziğin güçlü temsilcilerinden Keişan ve Redo, merakla beklenen EP’leri “Karantina” ile 31 Temmuz’da Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini alıyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Geçtiğimiz günlerde yayınladıkları, EP’nin ilk müjdecisi olan “Yakala” ile büyük beğeni tolayan Keişan & Redo; “Yakala”nın da da dahil olduğu dört şarkıdan oluşan (Yakala, Düşerken, Lanet, Zombie) EP’leri ile dinleyicilerini selamlıyor.

KEİŞAN & REDO’DAN DÖRT DÖRTLÜK “KARANTİNA”!..

Çocukluk arkadaşı olan ve dostluklarını üretimleriyle de perçinleyen ikili, EP’de yer alan şarkıları pandeminin en yoğun hissedildiği karantina günlerinde ev ortamında kaydetti.

Uzun zamandır üzerinde çalıştıkları şarkılardan “Yakala” ve “Zombie”nin sözleri Keişan ve Redo’ya, müziği ve düzenlemesi ise Berkay Duman’a ait. “Lanet” şarkısının sözleri Keişan & Redo, müziği Redo, düzenlemesi ise Berkay Duman imzası taşıyor.

EP’NİN SÜRPRİZİ KEİŞAN’IN SOLOSU: “DÜŞERKEN”

“Yakala”, “Zombie” ve “Lanet” sanatçıların ortak performanslarıyken; EP’deki tek solo şarkı ise Keişan’ın seslendirdiği; sözleri Keişan’a müziği ve düzenlemesi Berkay Duman’a ait olan “Düşerken” isimli çalışma.

Dört şarkılık EP’nin mix & masteringi başarılı ses mühendisi Musa Tuncer tarafından Almanya’da yapıldı. EP’nin şarkıları kadar dikkat çeken kapak tasarımı ise son dönemde Keişan’ın singlelarında da imzası bulunan Ali Fuad Boztepe’ye ait.

Keişan kimdir?

Keişan, 1991 yılında Ankara’da doğdu. 2008 yılında Ezhel ile birlikte yaptığı “Senfoni” serisiyle sesini duyurdu. 2010 yılında, “Aranan Adam” isimli albüm çalışmasını piyasaya sürdü. 2012 yılında, “Sekiz 2” projesiyle Ezhel, Red, Anıl Piyancı gibi isimlerle çalıştı. 2018 yılında, “Lamborghini” isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. 2019 yılında, Anıl Piyancı ile seslendirdiği “Ne Bakıyon Dayı Dayı” isimli single çalışmasıyla büyük ilgi gördü. Aynı yıl “Aranan Adam 2” ve son olarak “Karanlık” ve “Daha Boktan” isimli çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. 2020 yılına Ben Fero ile birlikte hazırladıkları “Kim O” şarkısıyla hızlı bir giriş yapan sanatçı, Mayıs ayında son şarkısı “Elmas”ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Keişan’ın Redo ile ortak çalışmaları “Yakala” ve “Karantina” EP ise Temmuz ayında tüm müzik platformlarında yerini aldı.

Redo (Delaredo) kimdir?

1990 yılı Ankara doğumlu rap sanatçısı. 2002 yılında ilk kayıtlarını yapan Delaredo, bir çok undergraund ve yasal albümde bulundu. Aynı zamanda müzik prodüksiyonu yapan Delaredo Türkiye ve Avrupa’daki birçok sanatçıyla çalıştı. 2010 da Gravür isimli albümü yayınladı. 2012 de içinde bulunduğu Sekiz isimli albüm yasal olarak yayınlandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.