DOLAR 32,5929 0.35%
EURO 34,8070 0.19%
ALTIN 2.499,050,60
BITCOIN 21055035.15416%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Buğra Kılıçarslan kimdir?

Buğra Kılıçarslan kimdir?

ABONE OL
26 Kasım 2023 19:25
Buğra Kılıçarslan kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buğra Kılıçarslan İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimi sonrasında Buğra Kılıçarslan Beykent Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü kazanmış ve bu üniversiteden başarıyla mezun olmuştur.

 

 

Ayça Kuru’dan mankenlik ve modellik eğitimi alan Buğra Kılıçarslan her yıl uluslararası düzenlenen ve 5.’incisi düzenlenen “Sinemanın Kral ve Kraliçesi” yarışmasına hazırlanmış ve bu yarışmada 3. Kral olmuştur.

 

“Sinemanın Kral ve Kraliçesi” yarışmasında elde ettiği büyük başarı sonrası kendisini daha da geliştirmek amacıyla Müjdat Gezen, Deniz Özkan, Umut Sezgin gibi ülkemizin önemli isimlerinden eğitimler alan Buğra Kılıçarslan bunun ilk semeresini kısa sürede görmüş ve yönetmenliklerini Biray Dalkıran ve Tarık Karakulak’ın yaptığı Araf 6 filmi ile profesyonel olarak oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

 

Bu süreçte yılın en iyi mankeni ödülünü de kazanan Buğra Kılıçarslan ülkenin önde gelen markalarının katalog yüzü olmaya başlamış ve ardından  “Sıkı Dostlar” adlı sinema filminde rol alarak oyunculuğunu daha da perçinlemiştir. Buğra Kılıçarslan halen Kanal D ekranlarında haftanın 5 günü yayınlanan “Aşk ve Umut” adlı dizide oyunculuk hayatına aktif olarak devam etmektedir.

 

Önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan özel bir hastanenin reklam filmi ile hayranları ile buluşmaya hazırlanan Buğra Kılıçarslan “Kimlik” adlı bir sinema filmin çekimlerine de başlayacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.